Moi!
Tapaninpäivän vieraille tein nämä herkut. Luumu-kanelijuustokakkuun ohje löytyy täältä.
Luumurahka
2 dl kermaa
1 prk (250g) maitorahkaa
n. ½ dl sokeria
n. ½ prk (1-2dl) luumumarmeladia
Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka ja luumumarmeladi.
Sokeria ja marmeladia kannattaa laittaa oman maun mukaan!
Tällä määrällä täyttää noin 20 voitaikinasarvea. Rahka pursotetaan sarven sisään.
Sarvien teosta löytyy juttua täältä.
Koristelussa käytin tummaa suklaata ja tomusokeria.
Terveisin Taru
Oiiii, mitä ihania luumuisia herkkuja!
VastaaPoistaKiitos Tita, olivat kyllä todella herkullisia :)
PoistaNäyttää kyllä todella herkullisilta molemmat leivonnaiset. Suklaapursotukset sarvien pinnalla on tosi kivan näköiset:)
VastaaPoistaKiitos paljon! Nuo suklaat oli minustakin hienot, mutta ekalla haukkauksella ne putosi sarven päältä pois! ;D Eli olivat hieman epäkäytännölliset, niin kuin tuo tomusokerikin. Molemmat suttaa :)
PoistaHerkullisia leivonnaisia löytyy kyllä täältä blogista :) En olekkaan ennen täällä vieraillut, mutta tulen toistekkin vierailemaan.
VastaaPoistaKiitos kommentistasi Hilu :) Hienoa, että löytyi jotain herkullista ja kiva, että löysit tänne! Poikkea ihmeessä uudestaan! Olet tervetullut :)
PoistaHei! Kiitos herkullisesta luumu-kanelijuustokakun ohjeesta! Minun piti tehdä sitä jouluksi, mutta vasta uudeksi vuodeksi sain tehtyä. Oli kyllä kaikkien mielestä tosi hyvää. Tulee varmasti tehtyä toisenkin kerran.
VastaaPoistaMoi Sari ja kiitos kommentistasi! Ihan mahtava kuulla, että teit tätä ja maistuikin makoisalta :) Mullakin jäi kaikenlaista jouluna tekemättä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Tämä kakku jää mullakin kyllä vakkarikäyttöön, oli sen verran hyvää :)
PoistaNuo sarvet/tötteröt ovat kyllä tosi ihanan näkösiä, varsinkin koristeltuina. Teen kans joskus samanoloisia, vaan harvemmin maltan koristella.... Jonkin sortin luumuinen kakku piti minunkin tehä, vaan kun ei ollutkaan syöjiä. Vieraat ilmoittivat olevansa makean lakossa....toiste sitten.
VastaaPoistaKiitos Mimmi :) Yleensä laitankin vaan tomusokeria koristeeksi, kun on niin helppo tapa saada nättiä. Nyt oli vaan oikein leivontavimma, kun olen olosuhteiden pakosta leiponut niin paljon vähemmän. Heti kun jotain pääsi tekemään niin piti sitten oikein ajatuksella näprätä ;D
Poista