Moi!
Kokeilin Pullahiiren ohjeella vaahdotettavaa kuorrutetta masaliisan päälle. Masaliisan ohje on omani, mutta siis kuorrutteen ohje on Pullahiiren. Ihastuttiin tähän kovasti! Kuorrute oli aivan ihanan makuista! Mietittiin että tekisinkö tästä lähtien kaikki masaliisat tällä kuorrutteella! 😃 Kuorrute ihan sulaa suuhun ja on ihanan mokan ja kaakaon makuista! 😋 Kokeilkaa ihmeessä!
Pitää vielä sanoa, että harmittaa kun Top100-blogit lopettaa toimintansa. Olen paljon käyttänyt näitä sivuja ja seurannut blogeja tämän listan kautta. En tiedä meneekö perille, mutta haluaisin laittaa tähän terveiset Top100-blogien pitäjälle, Ankerias Vipuselle:
Kiitokset sinulle kaikista vuosista, kun olet pitänyt Top100 listoja! 😊
Mamman Masaliisa: Pellillinen
3 munaa
3,75 dl sokeria
200 g sulatettua voita
2 dl maitoa
5½ dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1. Vatkaa munat ja sokeri
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään
3. Sulata voi ja lisää sinne kylmä maito
4. Laita muna-sokeri-vaahtoon vuorotellen kuivia ja nesteitä.
5. Paista 200 asteessa 20 minuuttia
Vaahdotettava kuorrute:
300 g voita
1 dl kahvia (½dl vettä+1 tl pikakahvijauhetta)
4 dl tomusokeria
4 rkl kaakaojauhetta
Kuorrutteen ohje on kopioitu Pullahiireltä täältä.
Itse tein kuorrutteen pikakahvijauheesta pienemmällä vesimäärällä.
Valmista kuorrute vatkaamalla huoneenlämpöinen voi yhdessä hieman jäähtyneen kahvin kanssa. Lisää joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Vatkaa kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.
Tämä määrä riittää pellillisen kokoiselle piirakalle.
Terveisin Taru