Moikka!
Tämän kakun tein Anopille syntymäpäiväjuhliin. Hän rakastaa passionhedelmää joten täyte tähän kakkuun keksittiin nopeasti :) Tämä passionmousse on kutakuinkin mun suussa täydellistä, pehmeää ja raikasta ;D Kakku on kuuden munan sokerikakku ja kostutus vaniljamaidolla. Pursotukset vispikermaa. Jos haluaa passionhedelmän maistuvan voimakkaasti, kannattaa lisätä vielä yksi hedelmä enemmän. Ohje löytyy alunperin Heleens Hobbies-blogista täältä.
Tämän kakun tein Anopille syntymäpäiväjuhliin. Hän rakastaa passionhedelmää joten täyte tähän kakkuun keksittiin nopeasti :) Tämä passionmousse on kutakuinkin mun suussa täydellistä, pehmeää ja raikasta ;D Kakku on kuuden munan sokerikakku ja kostutus vaniljamaidolla. Pursotukset vispikermaa. Jos haluaa passionhedelmän maistuvan voimakkaasti, kannattaa lisätä vielä yksi hedelmä enemmän. Ohje löytyy alunperin Heleens Hobbies-blogista täältä.
Onnea Anopille vielä kerran! :)
Passiontäyte:
1 prk sitruunarahkaa
4 dl kermaa
4 passionhedelmää + tilkka vettä
1 pss mango-passionmoussejauhetta (Blå Band)
1 dl maitoa
4 liivatetta
Sekoita mango-passionjauhe ja maito ja vatkaa vaahdoksi.
Kaavi passionhedelmien sisus kattilaan ja lisää tilkka vettä, keitä hetki kasaan. Seos paksunee selvästi. Siivilöi seoksesta siemenet ja lisää liivatteet.Vatkaa kaikki ainekset yhteen.
Pinnalla:
1,2 dl vettä
0,75 dl hyytelösokeria
2 passionhedelmän sisukset
Hyytelösokeri ja vesi keitetään pakkauksen ohjeen mukaan ja lisätään passionhedelmien sisus. Hyytelön alle laitoin varmuuden vuoksi trooppista hilloa ohuen kerroksen ettei hyytelö vahingossa vaan imeydy kakkupohjaan.
Terveisin Taru