Moi!
Tämä ohje on suurennettu ja muokattu versio Ulla Svenskin juustopiirakasta jonka ohje löytyy Ullan Suloiset suolaiset-kirjasta. Ohje on vähähiilihydraattinen koska pohja on pääosin kananmunaa. Tämä on oikein kiva suolapala ja muokattavissa vaikka miten erilaisilla täytteillä. Tämä on myös oiva ruoka jääkaapiin siivoukseen ja jämien hävittämiseen. Tykättiin 😋👍
Vähähiilihydraattinen savukalapiirakka (pellillinen)
Pohja:
8 kananmunaa
2 dl kermaa
2 dl juustoraastetta
½ dl ruisleseitä
½ dl ruisjauhoja
½ tl mustapippuria
Täytteet:
100 g Aurajuustoa muruna
100 g fetajuustoa muruna
runsaasti tilliä ja ruohosipulia
n.300g lämminsavulohta
2 dl juustoraastetta
Vatkaa munat ja kerma sekaisin. Lisää juustoraaste, ruisleseet, ruisjauhot ja mustapippuri ja sekoita. Kaada seos syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele sitten päälle kaikki täytteet.
Paista piirakkaa 200 asteessa alatasolla 25-30 minuuttia.
Terveisin Taru
Herkullinen varmasti! Kivaa loppiaista.
VastaaPoistaKiitos paljon 😊
PoistaOi nam! 😋 Pitsaan olen kokeillut kananmunapohjaa ja tykkäsin.
VastaaPoistaJoo se on kyllä kans kiva se pitsapohja 😄👍
Poista