sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Vähähiilihydraattinen savulohipiirakka (pellillinen)

Moi!
Tämä ohje on suurennettu ja muokattu versio Ulla Svenskin juustopiirakasta jonka ohje löytyy Ullan Suloiset suolaiset-kirjasta. Ohje on vähähiilihydraattinen koska pohja on pääosin kananmunaa. Tämä on oikein kiva suolapala ja muokattavissa vaikka miten erilaisilla täytteillä. Tämä on myös oiva ruoka jääkaapiin siivoukseen ja jämien hävittämiseen. Tykättiin 😋👍



Vähähiilihydraattinen savukalapiirakka (pellillinen)

Pohja:
8 kananmunaa
2 dl kermaa
2 dl juustoraastetta
½ dl ruisleseitä
½ dl ruisjauhoja
½ tl mustapippuria

Täytteet:
100 g Aurajuustoa muruna
100 g fetajuustoa muruna
runsaasti tilliä ja ruohosipulia
n.300g lämminsavulohta
2 dl juustoraastetta

Vatkaa munat ja kerma sekaisin. Lisää juustoraaste, ruisleseet, ruisjauhot ja mustapippuri ja sekoita. Kaada seos syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele sitten päälle kaikki täytteet. 

Paista piirakkaa 200 asteessa alatasolla 25-30 minuuttia.


Terveisin Taru

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi 😊