Moi!
Ystävä pyysi kesäloman alkamisen kunniaksi leivoksia. Tein hänelle kinuskipaloja pellillisen. Ovat sitten mahdottoman ihanaa herkkua ;) Ohje löytyy tästä linkistä. Kinuskin keittämiseen meni tällä kertaa 50 minuuttia, että ei ole kyllä hätähousun hommaa tämä :) Piirakan kannattaa antaa jäähtyä yön yli ennen kuin leikkaa sitä. Kylmän piirakan leikkaaminen sujuu yllättävän hyvin, kun miettii kuinka tahmeaa kinuski on!
Tälläiseen pehmeään kinuskipalaan on ihana iskeä hampaat ;D
Terveisin Taru
Nam! Tuo kuorrute on mahdottoman ihanan pehmeän näköinen! Näitä pitäisi koittaa jossain vaiheessa!
VastaaPoistaLeivoin juuri tänään pari kinuskia sisältävää leipomusta. Siitä huolimatta kinuskihammasta kolottaa vieläkin, varsinkin nyt kun näin tämän piirakan :) Laitan ohjeet blogiini jossain vaiheessa, niin pääset katsomaan mitä sain aikaiseksi :)
Kiitos :) Suosittelen kyllä kokeilemaan, varsinkin jos kinuskin keittotaito on jo hyppysissä! Pohjassa ei kuitenkaan mitään ihmeellistä ole. Päivityksiäsi jään odottamaan ;D
Poistaoi,nam. Ihanan näköisiä!
VastaaPoistaKiitos, tämä on kyllä sairaan hyvää! Yksinkertaista, mutta niin herkullista :)
PoistaVoi herkku! Täytyykin joku kerta tehdä ihan vaan kinuskipaloja! :) slurps!
VastaaPoistaEhdottomasti! :D
Poista