torstai 1. elokuuta 2013

Kinuskipalat

Moi!
Ystävä pyysi kesäloman alkamisen kunniaksi leivoksia. Tein hänelle kinuskipaloja pellillisen. Ovat sitten mahdottoman ihanaa herkkua ;) Ohje löytyy tästä linkistä. Kinuskin keittämiseen meni tällä kertaa 50 minuuttia, että ei ole kyllä hätähousun hommaa tämä :) Piirakan kannattaa antaa jäähtyä yön yli ennen kuin leikkaa sitä. Kylmän piirakan leikkaaminen sujuu yllättävän hyvin, kun miettii kuinka tahmeaa kinuski on!


Tälläiseen pehmeään kinuskipalaan on ihana iskeä hampaat ;D

Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Nam! Tuo kuorrute on mahdottoman ihanan pehmeän näköinen! Näitä pitäisi koittaa jossain vaiheessa!

    Leivoin juuri tänään pari kinuskia sisältävää leipomusta. Siitä huolimatta kinuskihammasta kolottaa vieläkin, varsinkin nyt kun näin tämän piirakan :) Laitan ohjeet blogiini jossain vaiheessa, niin pääset katsomaan mitä sain aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Suosittelen kyllä kokeilemaan, varsinkin jos kinuskin keittotaito on jo hyppysissä! Pohjassa ei kuitenkaan mitään ihmeellistä ole. Päivityksiäsi jään odottamaan ;D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on kyllä sairaan hyvää! Yksinkertaista, mutta niin herkullista :)

      Poista
  3. Voi herkku! Täytyykin joku kerta tehdä ihan vaan kinuskipaloja! :) slurps!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊