Moi!
Katselin kaupan hyllyssä pientä puolukkahillopurkkia ja mietin että hillosokeripussi tulee paljon halvemmaksi ja päätin tehdä hillot itse. Puolukat saatiin appivanhemmilta syksyllä joten marjat odotti vain pakkasessa pääsyä hilloksi 😄 Ja kävipä taas niin että itsetehty oli paljon parempaa ❤
Puolukkahillo:
2 kg (4 litraa) puolukoita
1 dl vettä
1 kg hillosokeria
Keitä marjat pehmeiksi veden kanssa ja soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri. Keitä vielä 15 minuuttia.
Laita hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin.
Säilytä mieluiten viileässä.
Terveisin Taru
Juu kyllä kannattaa itse tehdä niin tietää mitä syö. Meilläkin on paljon puolukkaa pakkasessa soseena ja kokonaisena. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoistaMä tykkään kyllä tehdä paljon itse. Kaupassa kun lukee vaikka pikkuleipien ainesosaluetteloa niin alkaa itse tekeminen kiinnostamaan kummasti 😅 ole hyvä 😊
Poista