Hei!
Tässä piirakassa on täytteinä ihana yhdistelmä: kana, persikka ja feta :) Helpoimman kautta mentiin ja piirakassa on valmis Pirkan suolainen piirakkapohja, tykkäsin siitä, koostumus ja maku oli hyvät. Laitan paisto-ohjeen tämän piirakkapohjan ohjeen mukaan. Hyvää piirakkaa oli, kiva ilta- tai välipala :)
Kana-persikkapiirakka:
1 kpl valmis Pirkan suolainen piirakkapohja
Täyte:
400 g kanan maustamattomia fileesuikaleita
2 persikan puolikasta (säilyke)
100 g fetajuustoa
2 dl juustoraastetta
2 dl kermaa
2 kananmunaa
muutama basilikan lehti
kanan maustamiseen pippuria ja suolaa
Paista ja mausta kana. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohjalle puolet juustoraasteesta ja siihen päälle kanat, persikka, silputtu basilika, feta ja loput juustoraasteesta. Sekoita kulhossa munat ja kerma ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa vähän väriä ja täyte hyytyy.
Paista ja mausta kana. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohjalle puolet juustoraasteesta ja siihen päälle kanat, persikka, silputtu basilika, feta ja loput juustoraasteesta. Sekoita kulhossa munat ja kerma ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa vähän väriä ja täyte hyytyy.
Terveisin Taru