Tarun Taikakakut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Tonnikalapiirakka (26cm) ja kinkku-aurajuustopiirakka (pellillinen)

Heippa!
Pari suolaista piirakkaa tuli viime viikolla tehtyä. Äidille tein alla olevan tonnikalapiirakan joka on tosi herkkua :) Ohje löytyy täältä. Muuten tein samalla ohjeella, mutta ruokakerman vaihdoin ruohosipulituorejuusto-purkkiin. Säästin osa paprikasta ja maustekurkusta piirakan pinnalle, näin piirakasta tuli kivemman näköinen ;)



Tein myös ihanaa kinkku-aurajuustopiirakkaa vieraille kahvipöytään. Tein piirakan pienillä muutoksilla mm. kevätsipuli vaihtui tavalliseen sipuliin, mutta alkuperäinen ohje löytyy täältä. Ohje on sen verran onnistunut minun makuun etten kovin paljon viitsinyt sitä muutella. Piirakka on todella hyvää :)



Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Oih, "kiva" katsella näitä kuvia näin juuri ennen lounasta. Kauhia nälkä iski ;) Tykkään myös käyttää piirakoissa maustettuja tuorejuustoja, ne antavat piirakoihin tosi kivasti makua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo molemmat ovat kyllä todellisia herkkuja joita kyllä söisi mielellään ;D
      Niin ja noista tuorejuustoista ei tule niin kovasti kosteutta tuohon täyteeseen :)

      Poista
  2. Minullakin paastopäivä eilisten mässäilyjen jälkeen, ja heti tällaisiin ihanuuksiin iskee nälkäisen silmät :) Taatusti nämä piirakat menevät meilläkin paistoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :) Kokeile ihmeessä, molemmat piirakat on tosi hyviä :)

      Poista
  3. En sano, etteikö tonnikalapiirakkakin menisi kurkusta alas, mutta kinkku ja aurajuusto on kyllä mun lemppariyhdistelmä, siihen piiraaseen iskisin kyllä kynteni vähän äkkiä!☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat ovat kyllä maultaan aivan erilaisia ja niin hyviä! En osaisi päättää kumpi on parempaa... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊