Tarun Taikakakut

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Superminttusuklaa-täytekakku

Moi!
Tälläisen kakun tein viikonloppuna Jannen 40-vuotisjuhliin. Toiveissa oli samanlainen kakku kuin serkkuni ylioppilasjuhlissa. Tämä kakku on todella suosittu ja tykätty! Näissä Jannenkin juhlissa kakku oli saanut kovasti kehuja. Hienoa, että kakku maistui :) 
Tarkemmat tiedot tälläisestä kakusta ja ohje siihen löytyy täältä.
Onnea vielä Jannelle! :)

Päällä on suklaaganache ja teksti on tehty valkosuklaalla. Pursotukset ovat kaakaokermaa.


Täyte on ihanan raikasta ja suklaiset sattumat ovat herkkua :)

Terveisin Taru

8 kommenttia:

  1. Ihana! Olen jo jokun aikaa mielessäni pyörittänyt tätä sun minttusuklaakakkua , kuulostaa niin hyvältä. Odottelen jotain tilaisuutta johon tehdä se tai sitten teen vaan ihan omalle väelle kakun. Kun niin haluaisin tuon täytteen testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä on ihan sairaan hyvää! :) Sain taas tälläisestä kakusta tilauksen, seuraavaksi teen tätä veljen tytön synttäreille :)
      Jos et saa isommalle väelle tilaisuutta tehdä tätä ja haluat kokeilla ihan omassa porukassa niin mulla on valmiiksi mitoitettuna tämä noin 8 henkilölle! :D
      http://taikakakut.blogspot.fi/2014/03/gluteeniton-superminttu.html

      Poista
  2. Sulle on taas i´lmestynyt vaikka mitä ihanaa. Olen pikaisesti käynyt katsomassa, vaan kommentointi on jäänyt, vaan nyt luen vielä kaikki uudemman kerran.... tämäkin kaakku on niin ihanan näköistä kiiltavine suklaapintoineen ja kauniine pursotuksineen. Oletko huomannut muuttuuko tuon suklaakerman väri säilytyksen aikana tuolla kaakaojauhemäärällä....jos jättää vaahdon oikein vaaleaksi (siis vähän kaakaojauhetta), sen väri pakkaa muuttumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista on tullut tehtyä, kun jaksaa taas seistä keittiössä :)
      Tuo kerma säilyy muuten hyvänä useita päiviä, mutta jos kakkua ei peitä, tuon kerman pinta alkaa hieman tummumaan eli kerma kuivuu. Kuvun alla kakku pysyy hyvänä.

      Poista
  3. Ihan mahtavia ohjeita sulla täälä! piti useampaa kokeilla pojan synttäreille. Blogistani löytyy kuvia kakuista ja piirakoista ja linkki tänne sun blogin ihanien ohjeiden pariin. :) oikein odotan jo seuraavan lapsen synttäreitä, että voin kokeilla taas seuraavia ohjeita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Kävinkin kurkkimassa sun blogissa ja tosi hienot kakut oli :) Nallekakku oli tosi hauska! Ihanaa, että tykkäät blogistani ja löysit mieleisiä reseptejä. Olet tervetullut! :D

      Poista
  4. Tätä olen ihaillut jo aiemmin. :) Todella houkutteleva kakku ja kauniit pursotukset. Kokeilen varmasti tätä vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena-muori :) Tämä kakku on tosi ihanaa ♥ Tämä toimii ihan mahtavasti kokonaisuutena, suklainen pohja, kostutus frezzalla josta tulee mieto kahvin maku kakkuun, ihana täyte, ganache ja tuo kaakaokerma, kaikki yhdessä, taivaallista :D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊