Tarun Taikakakut

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kuningatar-kermakakku

Moi!
Tein tutulle tälläisen kakun töihin vietäväksi. Tein kakkuun 6 munan sokerikakkupohjan jonka kostutin vaniljamaidolla. Pohjien päälle sivelin kuningatarhilloa jonka päälle ripottelin kotimaisia mustikoita ja vadelmia. Marjojen päälle tuli vielä kermavaahtoa (4 dl). Pursottelin kakun kermalla (6dl) ja päälle sivelin ohuen kerroksen kuningatarhilloa ja laitoin samoja marjoja kuin sisällekin. Kovasti oli kakusta tykätty :)




Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Oi mitkä herkulliset värit kakussa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija :) Kyllä marjoilla saa ihania koristuksia! Tuota lilaa kermaa värjäsin mustikan mehulla ja pikkasen laitoin myös elintarvikeväriä.

      Poista
  2. Aivan upea kuningatar!!! Laitoitko jäisiä vai tuoreita mustikoita väliin? Sitä ajattelin, että jos jäisiä, valuuko niistä mehua jossain vaiheessa kakun läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena-muori :) Laitoin jäisenä, mutta ne ei olleet ollut pakkasessa kuin pari viikkoa ja ovat muutenkin tosi hyviä ja laadukkaita mustikoita. Niistä ei tahdo sulaneena väriä irrota esimerkiksi rahkaankaan. Eli ei irtoa mehua kakkupohjaan :) Kaupan mustikoista en sitten mene takuuseen...

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊