Tarun Taikakakut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Bostonkakku suklaakahvikuorrutteella

Hei!
Meillä oli viime sunnuntaina pullapäivä lasten kanssa. Halusin pitkästä aikaa tehdä bostonkakkua, että pääsen jakamaan kanssanne tämän taivaallisen hyvän kuorrutteen ohjeen. Omasta päästä olen tämän joskus kehitellyt, jos tuo nyt kehittelyä vaatii kunhan nyt aineksia olen sekoittanut keskenään, mutta tässä lopputuloksessa on kuitenkin ainesten suhteet hiottu täydellisiksi! ;D Tein ½ litran pullataikinasta peruskanelikierteitä joista tein 24cm ja 18cm bostonkakut, pellillisen kierrepullaa. Paistoin kakkuja n.20 minuuttia. Tämä kanelipullan ja kuorrutteen yhdistelmä on todella mehevää ja koukuttavan ihanaa! Suosittelen kokeilemaan!


Suklaakahvikuorrute Bostonkakulle 
1½ dl tomusokeria
3-4 rkl kaakaotomusokeria
½ tl kanelia
3 rkl kahvia

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja valuttele kuorrute lusikalla jäähtyneen kakun päälle.
Tällä määrällä kuorruttelin nuo 2 kakkua, mutta voi koko kuorrutteen laitella yhdellekin kakulle ;) Voit myös kuorruttaa yksittäisiä kierrepullia tällä! Namia!!!


Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Onpas mielenkiintoisen ja mielettömän herkullisen kuulloinen yhdistelmä! Pullaa, suklaata, kanelia ja kahvia, mmm! :P Tuollaista kanelista kuorrutetta voisi soveltaa vaikka mokkapaloihinkin, nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvi ei ihan hirveästi tuosta maistu, mutta antaa oman vivahteensa. Päälimmäisenä tässä maistuu suklaa ja kaneli. Molempia makuja saa tietysti mielensä mukaan korostettua :) Meillä on Porissa sellainen kahvila kuin Mum´s (http://www.mums.cc/b.html) josta saa kuorrutettua pullaa. Mielestäni tämä muistuttaa pikkaisen yhtä heidän pullaansa. Itse tykkään tästä kovasti, kun kuorrute valuu pullan koloihin se mehevöittää sitä entisestään. Tämä on tuoreena tietysti parasta :D

      Poista
  2. Juuri tänään mietin että tulen tässä illalla vierailulle blogiisi mutta ehditkin ensin :D
    Apua tälläisiä herkkusuklaapullakuorrutuskuvia, alkoi tekemään pullaa ja suklaata -ylläri.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska yhteensattuma! :D
      Tämä pulla oli kyllä todella hyvää ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊