Tarun Taikakakut

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Pehmeä Mascarponevaahto 24-26cm täytekakkuun

Pehmeä Mascarponevaahto:
4 dl kermaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 prk (à 250g) mascarpone-tuorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi ja lisää siihen notkistettu mascarpone. Lisää lopuksi pikkuhiljaa vaniljakreemijauhe, jauhe jämäköittää täytteen.

Ohje on mitoitettu noin 24cm-26cm täytekakkuun eli 6-8 munan kakkuun.

Täyte sopii mainiosti erilaisten hillojen ja marjojen kanssa. 
Kuvassa kakun välissä on mansikkahilloa ja tuoreita mansikoita paloina.


Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Tämä täytyy muistaa! Jokunen mustikkahillopurkki vielä pakkasessa viime vuodelta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tämä sopisi ihanasti mustikan kanssa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)