Tarun Taikakakut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Mansikka-mascarponetorttu ja mansikkapullapitkot

Heips!

Yhdistän tähän postaukseen kaksi mansikkaista leivonnaista joiden ohjeet löytyy jo blogista.
Nyt kun on mansikka-aika niin on aiheellista muistutella näistä ihanista herkuista! :D


Tein tämän mansikkatortun veljen perheelle, kun tulivat jälkijunassa juhlimaan tyttären 2-vuotissyntymäpäivää. Olen viimeksi tehnyt tälläisen tasan kaksi vuotta sitten vauvaa katsomaan tulleille vieraille, kun samainen tytär syntyi ♥ Niin se aika rientää! :D Ohje löytyy siis jo blogistani täältä.



Nämä mansikkamarmeladilla ja vaniljakreemillä täytetyt pullapitkot ovat nopeita tehdä ja herkullisuus on taattua! Ohje vaihekuvineen löytyy täältä. Marmeladin makua voi oman maun mukaan vaihdella. Tämä pitko on parasta tuoreena, mutta sen voi huoletta myös pakastaa. Olen pakastanut näitä puolikkaina kun ovat muuten aika isoja mikrossa sulatettavaksi. Näitä pitkoja syötiin vieraiden kanssa ja pari vein ilahduttamaan sukulaisia. Tälläinen iso pitko hupenee yllättävän nopsaan parempiin suihin... ;D


Pullapitkon sisällä kulkee vaniljakreemiraidat jotka mehevöittävät pullaa entisestään, nam! :D

Terveisin Taru

10 kommenttia:

  1. Nams! :) Samanlaisia pullapitkoja teen aina syksyisin omppuhillosta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omena on myös hyvää! Oon tehnyt siskon tekemästä omenahillosta :)

      Poista
  2. Nam, herkullista ja niin kesäistä. :) Kiitos pullapitkomuistutuksesta; olen jo pitkään haaveillut tuollaisten kokeilemisesta mutten ole koskaan saanut aikaiseksi. Nyt löytyi hyvät ohjeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No kokeileppa nyt, saat aivan varmasti kauniita pitkoja aikaiseksi! :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! ;D Olivat molemmat sairaan hyviä!

      Poista
  4. Itse tehdyt pullapitkot on kyllä niiiiin paljon parempia kuin kaupan valmiit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sama pätee moneen asiaan! Ja kaupan pulla onkin ihan eri luokkaa... kuivaa ja liian tiivistä. Mä teen aina tosi pehmeää pullaa, se on vaan niin parasta :)

      Poista
  5. Ihanaa, kumpainenkin. Minäkin pidin pullapäivän eilen ja tein vaikka mimmosia pullia pakastimeen. tein myös semmosta ykden säikeen pullapitkoa...tästä versiosta yksinkertaisempi malli...samat aineet. laitan kuvia lähipäivinä blogiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielenkiintoiselta ja hyvältä kuulostaa, jään odottamaan päivityksiäsi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)