Tarun Taikakakut

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kana-persikkapiirakka

Hei!
Tässä piirakassa on täytteinä ihana yhdistelmä: kana, persikka ja feta :) Helpoimman kautta mentiin ja piirakassa on valmis Pirkan suolainen piirakkapohja, tykkäsin siitä, koostumus ja maku oli hyvät. Laitan paisto-ohjeen tämän piirakkapohjan ohjeen mukaan. Hyvää piirakkaa oli, kiva ilta- tai välipala :)


Kana-persikkapiirakka:

1 kpl valmis Pirkan suolainen piirakkapohja

Täyte:
400 g kanan maustamattomia fileesuikaleita
2 persikan puolikasta (säilyke)
100 g fetajuustoa
2 dl juustoraastetta
2 dl kermaa
2 kananmunaa
muutama basilikan lehti 
kanan maustamiseen pippuria ja suolaa

Paista ja mausta kana. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohjalle puolet juustoraasteesta ja siihen päälle kanat, persikka, silputtu basilika, feta ja loput juustoraasteesta. Sekoita kulhossa munat ja kerma ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa vähän väriä ja täyte hyytyy.


Terveisin Taru

5 kommenttia:

  1. Oi, nam. Jotain ihanaa ja suolaista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suolaisten piirakoiden ohjeita ei ole ikinä liikaa ja ovat hyvin varioitavissa :)

      Poista
  2. Oli äärettömän hyvää,lisäsin joukkoon vielä keltaisia kirsikkatomaatteja ja kesäkurpitsa suikaleita,ruokaisa iltapala naispuolisille ystävilleni🤗😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl hyvää! En oo pitkään aikaan tehnyt. Tarvis kyllä varmaan tehdä 😁 Mäkin teen nykyään aina itse kaikki pohjat. Tulee paljon parempaa 😋👍 Kiva kun tykkäsit 😍

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊