Tarun Taikakakut

lauantai 15. syyskuuta 2018

Omena-mansikka-aroniahillo

Tervehdys!
Laitan tämänkin hillon ohjeen tänne koska tämä onnistui niin hyvin. Marjojen ja omenien suhde oli onnistunut joten parasta laittaa ohje talteen 😉 Hilloa testasimme heti pannukakun kanssa ja tykättiin siitä tosi paljon. Ja miten kaunis väri hillossa on!!! 💕
Hyvää viikonloppua kaikille! 💕


Omena-mansikka-aroniahillo:
1 kg omenia (joista on jo kodat poistettu)
250 g mansikoita
kourallinen marja-aronioita
3 tl vaniljasokeria
500 g (½pkt) hillosokeria

Poista omenista siemenkodat ja lohko omenat. Keitä omenat, mansikat ja marja-aroniat pehmeiksi ja soseuteta sauvasekoittimella. Lisää sokerit. Keitä vielä 10 minuuttia.
Laita hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. (minä laitoin hillon pakastusrasioihin ja pakkaseen)

Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä yhdistelmältä! Kauniin väristä hilloa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvän makuista! Aroniaa ei paljon tarvita kun se jo antaa kauniin punaisen sävyn. Mulla oli tässä kyllä silti punaisia omenoitakin ja mansikkaa myös väriä antamassa niin lopputulos on kyllä kiva! ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊