Moi!
Tein viikonloppuna kastamiseksi sydämen surujen kakun. Tällä kertaa maustoin sen marianne- ja hasselpähkinärouheella, molempia meni noin 1 dl. Mariannen maku oli melko mieto tuolla määrällä, ensi kerralla laitan enemmän. Koristeeksi sirottelin tomusokeria. Ohje löytyy blogistani täältä. Tämä on ihanan helppo ja herkullinen kakku! :)
Kakku on leikattu taas tuoreena ;D
Terveisin Taru
Olen aina kans tykäänyt tästä kausta ihan naturel versionakin...sinun lisähöystöt vaan parantavat kakkua. Mulla olis kans tarkotus tehä lähiaikoina sdämensurujen kakku...pitääpä kaivella ohje esille ja katsoa onko meillä erilaise tohjeet käytössä.
VastaaPoistaTämä on kyllä ihanan simppeli ja herkullinen kakku. Mielenkiintoista kuulla onko ohjeissa eroa, luulen silti ettei ole. Tai ainakin tämä minun ohje on todella yleinen ja olen nähnyt paljon muuallakin. Tässä on kyllä se hyvä puoli, että kakkua voi maustaa vaikka miten! :)
PoistaKuulostaa herkulliselle! Varsinkin kiireen keskellä helppo ja herkullinen leivonnainen on kiva juttu. =)
VastaaPoistaTämä on ihanan mehevää kakkua ja paranee vaan vanhetessaan :) Helppokin tämä on kunhan ei tee taikinaa käsipelillä... siinä voi voimat loppua, on kyllä niin vahva taikina. Taikinakoukut tulee tässä tarpeeseen! ;D
PoistaKokeilulistalle menee! :D
VastaaPoistaKiva jos tykkäät :) Lupaan, että on mehevää kakkua :)
Poista