Tarun Taikakakut

maanantai 5. elokuuta 2013

Täytekakut kastejuhlaan

Heippa!
 Viikonloppuna sain tehdä täytekakut pienen pojan kastejuhlaan :) Molemmat kakut ovat kaakaosokerikakkuja, toinen kakku on 6 munan (26cm) ja toinen 4 munan (24cm). Kostutus Frezza mocca-juomalla. Molemmissa on superminttutäyte johon ohje löytyy täältä. Toisesta kakusta haluttiin pojalle sopiva, eli siniset pursotukset ja siniset kukat, kakun keskelle juuri ennen tarjoilua nostettiin minun tekemä vauvakoriste josta kuva alempana. Toisen kakun päälle haluttiin suklaaganache ja suklaakermapursotukset joihin ohjeet löytyy samasta linkistä kuin täytteenkin. 
Onnittelut perheelle pienestä tulokkaasta ja onnea pienelle pojalle nimen saamisesta! :)



Petunia-muotti on uusi hankinta ja oli ensimmäistä kertaa käytössä, tykkäsin kovasti kukista, olivat jotenkin herkkiä :)


Valkosuklaalla tein ganacheen marmoroinnin ja reunoille tuli ruusupursotus.


Terveisin Taru

12 kommenttia:

  1. On kyllä kauniita kakkuja! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kakkuja molemmat ja pursotukset upeita, niin tasaisia. Kiva tuo petunia-muotti. Nättejä kukkakoristeita sillä on saanut.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Mä tykkään tosi paljon pursottelusta ja on ollut kiva seurata vanhoista kuvista miten sitä vuosien saatossa on kehittynyt :) Tuo kukkamuotti on kyllä kiva, kun itse ei tarvi osata mitään, muotti hoitaa kaiken ;D

      Poista
  3. Onpa kauniita kakkuja. Tuo ruusupursotus on tosi nätti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Napsu :) Ruusupursotus on mustakin kiva, saa vähän vaihtelua pursotuksiin :)

      Poista
  4. Ihania kakkuja, pursotuksetkin taas todella hienot :) Täytekin kuullostaa ihanalta, oikein raikkaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Täyte on hyvä ja varsinkin ne sattumat siellä! ;)

      Poista
  5. Kumpainenkin kakku on todella kaunis...

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniita kakkuja! Tässä lähestyy ristiäiskakun teko itselläkin, tuo vauva koriste olis ihana....millä tyllällä olet tuon ruusupursotuksen tehnyt? Olet kyllä taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa kauniista sanoistasi :) Tuo vauvamuotti on melko tyyris, mutta jos on käyttöä enemmänkin, niin kannattaa hankkia. Mulla on jo maksanut itsensä takaisin, kun olen niin paljon myynyt koristeita. Suurimman osan pursotuksistani teen aivan huipputyllalla, joka on Städter 14 mm tähtitylla! Suosittelen hommaamaan jos ei vielä ole! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊