Tarun Taikakakut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Cake Popsit Minttu Dominoista

Moikka!
Siskon tyttöjä piti päästä lellimään ja toiveissa oli joskus popsit, niin päätin sitten tehdä niitä :) Popseihin laitoin pötkön (10kpl) minttudominoita, 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia) ja 1 tl vaniljasokeria. Päällä 100g valkosuklaata ja nonparelleja. Yhdestä dominopötköstä tuli siis tällä kertaa 11 popsia. Nämä oli tosi hyviä! :D
Popsien ohje löytyy täältä ja lisäsin sinne nyt myös vaihekuvia! :)



Terveisin Taru

13 kommenttia:

  1. Pitäisi minunkin näitä kokeilla. Tikutkin olen jo valmiiksi ostanut. Ja tuo valkosuklaa päällä vaikuttaa aika hyvältä. Herkullisen näköisiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Napsu! :) Kun tein näitä, mietin itsekseni että ovat kyllä melko vaivattomia joten rohkeasti vaan kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Todella makea blogi - herkkuja kauniisti ja sievästi koristeltuina!
    Linkitän sinut seurantaan !

    Terkuin nami-hiiri
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nami-Hiiri :)
      Juuri edellispäivänä kävin ihmettelemässä kaikkia ihania värikkäitä ruokia, kakkuja ja muffinsseja joita sinä olit tehnyt! Hauska sattuma! :) Linkitän sinut myös :)

      Poista
  3. Söpöjä popseja...muutamanlaisia olen minäkin tehnyt näitä, vaan siitä on jo aikaa, joten voisikin tehdä nyt viikonlopuksi, kun tulee paljon porukkaa kylään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmi :) Ilman tikkuja kun tekee leivosvuokiin niin saa aikuismaisempia kahviherkkuja. Nämä ovat kyllä kivasti muunneltavissa tilaisuuden mukaan :)

      Poista
  4. Ihana tämä sinun blogisi! :) Täällä on niin paljon erilaisia reseptejä ja kaikkea söpösti koristeltuja kakkuja yms.! ;) Ja ISO kiitos kun liityit blogini jäseneksi! Tulin niin hyvälle tuulelle ensimmäisestä jäsenestäni :D Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! :) Mielelläni liityin jäseneksi ja kiitos kun sinäkin liityit minun blogiin :) Linkitin sinut myös blogilistaani, jospa saisit lisää lukijoita tätä kautta :D

      Poista
    2. Oleppa hyvä :) Ja kiitos kovasti linkittämisestä! :) Olen aika varma että lukija määräni nousee,ja kovasti toivonkin niin! :)

      Poista
  5. Suloisia!:) Tikkuja minulla on ollut jo vaikka kuinka kauan, mutta popsit vain on tekemättä.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ovat helppoja ja todella hyvin varioitavissa joten hommiin vaan :) Kaikenlaiset kakut ja keksit käyvät pohjaksi ja tuorejuustokin on muunneltavissa kunhan on makea tai maustamaton. Ja tikutkaan ei ole välttämättömiä! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊