Tarun Taikakakut

sunnuntai 22. elokuuta 2021

Tyttäreni 7-vuotissynttäreiden tarjoilut

Moi!
Kesäkuussa vietimme nuoremman tyttären 7-vuotissynttäreitä. Teen synttäreistä aina tälläisen koosteen. Näitä on älyttömän kiva käydä lasten kanssa jälkikäteen katselemassa ❤ Tälläkin kertaa mulla on ollut vaikeuksia saada tehtyä tämä päivitys 🤭😂 Unohdan sen aina ja teen sitten myöhässä. No tässä kuvat ja linkit ohjeisiin tulee!

Juhlat pidettiin minun ja miehen puolen suvuille  samana päivänä, mutta kahdessa erässä. Kimalaistäytekakkuja, lohivoileipäkakkurullia ja tuulihatturullia oli kaksi, muita kakkuja oli yksi. Täytekakuissa oli raparperi-vaniljatäyte, jonka ohje löytyy alla olevasta kimalaistäytekakkujen linkistä.



Tarjolla oli nämä herkut!
Klikkaa nimeä niin pääset ohjeeseen!

Kukkakimpun keräsin omasta pihasta 💛




Kimalaisteema oli minun idea. Olen yrittänyt opettaa lapsiani arvostamaan luontoa ja sen kaikkia asukkaita. Otetaan hyönteiset, kimalaiset, perhoset, sammakot ja kastemadot huomioon meidän pihassa. Ymmärretään kaikkien tarkoitus ja tärkeys tässä suuressa maailmassa 💛 Otan lapset mukaan myös hyötyviljelyyn ja opetan heitä kierrättämään. Yritän tehdä kompostoinnista normaalin osan elämää ja saada heidät ymmärtämään luonnon kiertokulkua. Minusta tämän opettaminen lapsille on tärkeää.

Terveisin Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😊