4 dl kermaa
400g turkkilaista jogurttia (rasvaa 10%)
3 dl mansikkasosetta (½L paloina)
3 dl mansikkasosetta (½L paloina)
1 prk (200g) Valio vaniljakreemiä
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vaniljakreemijauhetta
mansikkahilloa ja mansikoita
Soseuta mansikat. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon, vaniljakreemi, jogurtti ja mansikkasose.
Lisää lopuksi vaniljakreemijauhe muutamassa erässä täytteen joukkoon.
Kostuta kakkupohjat kasatessasi kakkua. Lisää pohjien päälle ensin mansikkahilloa ja sitten mansikan paloja ja lopuksi mansikkatäytettä.
Anna kakun tekeytyä jääkaapissa yön yli niin kosteus ja maut tasaantuvat.
1 tl vaniljasokeria
2 dl vaniljakreemijauhetta
mansikkahilloa ja mansikoita
Soseuta mansikat. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon, vaniljakreemi, jogurtti ja mansikkasose.
Lisää lopuksi vaniljakreemijauhe muutamassa erässä täytteen joukkoon.
Kostuta kakkupohjat kasatessasi kakkua. Lisää pohjien päälle ensin mansikkahilloa ja sitten mansikan paloja ja lopuksi mansikkatäytettä.
Anna kakun tekeytyä jääkaapissa yön yli niin kosteus ja maut tasaantuvat.
Tämä on ihanan mansikkainen ja raikas täyte 💕
Terveisin Taru
Moneenko väliin täyte riittää?
VastaaPoista