Tarun Taikakakut

perjantai 24. heinäkuuta 2020

Possukakku ja possumuffinssit (mansikkakakku ja mansikkamuffinssit)

Moi!
Kummityttömme, veljeni tytär täytti heinäkuun alussa 6-vuotta ♥ Sain tehdä hänelle mieleisensä kastamiset. Tyttö toivoi possu-aiheisia juttuja ja hetken suunniteltuani kysyin olisko tälläiset kivat ja olihan ne! Koska massajutut ei oo mun juttu niin taas mentiin kermapursotuksilla 😃 Toteutin kakun samalla tyylillä kuin aiemmin tekemäni pandakakun. Koristeet tein sitten sokerimassasta. Muffinssit tein samalla tyylillä. Kuvateksteissä kerron lisää! Kyseessä oli kuitenkin ihan mansikkakakku ja mansikkamuffinssit 😊

Onnea vielä rakkaalle kummitytölle ♥♥♥

Äiti-possu ja pikku-possu 😄🐷🐽♥

Koristeet tein sokerimassasta. Silmien keskustat on lakritsista leikatusta viipaleesta tyllalla otettuja paloja. Niitä keskustoja sitten pyörittelin vaikka mistä, mutta tämä oli selkeästi paras 😃 Korvat on tehty sydämen mallisella piparkakkumuotilla.

Kakkuun tein 6 kananmunan vaalean sokerikakkupohjan jonka kostutin vaniljamaidolla. Väliin tuli mansikkahilloa, paljon tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa jossa oli pikkuisen rahkaa joukossa. Päälle sitten vielä vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa ja koristeet 😊


Muffinssit tein tällä ohjeella. Ovat siis mansikkamuffinsseja. Taikinan joukossa on tuoreita mansikan paloja. Päällä on mansikkatomusokerilla maustettua kermaa. Possun kasvot tein valmiista sokerisilmistä ja kärsä ja korvat on vaahtokarkeista 😊 Kärsään piirsin elintarviketussilla sieraimet. Alempana vaihekuva ja ohje.

Kukkuu! 😍


Muffinssien koristeet tein vaahtokarkeista leikkaamalla vaahtokarkin ensin puoliksi. Toiseen puolikkaaseen piirsin sieraimet elintarviketussilla ja toisen puolikkaan leikkasin vielä puoliksi ja siitä sain korvat. Helppoa ja herkullista 😍 Alla kuva muffinsseista ennen koristelua.


Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Nuo possumuffinssit on söpöimmät muffinssit ikinä!! <3
    Olet kyllä huippukummitäti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nanne ❤ Ne onkin kyllä tosi hauskat! 🤭😄

      Poista
  2. Nämä ovat kyllä aivan mahtavia. :D

    Martta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Martta! ❤ Näitä oli kyllä ihan mahtava toteuttaa 😍❤

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊