Tarun Taikakakut

lauantai 18. toukokuuta 2019

Äitienpäivän täytekakut

Heips!
Tässä tulee, vähän viiveellä, meidän äitienpäiväkakut ♥
Meillä oli lapset äitienpäivän aamuna niin väsyneitä että nukkuivat pitkään niin tein itse oman kakkuni 😂 Olin heille paistanut edellisenä päivänä torttupohjan valmiiksi joka on lasten (ja miehen😁) helppo täyttää ja koristella. Mutta parin tunnin odottelun jälkeen nousin itse täyttämään torttuni 😁 Lapset saivat nukkua univelkojaan pois. Tein siis 3 kananmunan torttupohjan jonka kostutin maidolla. Päälle ensin vadelmahilloa ja sitten pursottelin päälle kaakaokerman (2dl vispikermaa + 2 rkl kaakaojauhetta + 2 rkl sokeria). Päälle vielä vadelmia pakastimesta, vaaleanpunaisia helmiä ja kuistilta taas pelargonian kukkia. Hyvää oli! 😋


Vanhempi tytär oli tehnyt eskarissa ihanat lahjat minulle ♥


Tässä äidilleni tekemäni täytekakku ♥ 
Kakussa oli 8 kananmunan sokerikakkupohja (22 x 32cm) jonka kostutin maidolla. Väliin tuli mansikkahilloa, banaania ja kermavaahtoa. Päälle pursotukset kermalla ja paljon erilaisia hedelmiä ja mansikoita.



Raparperit ovat tänä vuonna hyvässä kasvussa! Ovat nyt toista kesää vasta tässä paikassa. Viime vuonna en satoa edes ottanut koska se oli niin heikkoa.
En malta millään odottaa muitakaan ihania puutarhan antimia!!! 😍

Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Ihania kakkuja taas! <3
    Tuo hedelmäkakku on niiiiiin taivaallisen herkullisen näköinen! Kiva idea laittaa monta eri hedelmää samaan kakkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! ♥ Yllätyin kovasti miten paljon tuosta hedelmäkakusta tykättiin instassakin! :D Tykkään runsaista koristeista niin tuli laitettua tähänkin paaaljon hedelmiä ;D

      Poista
  2. Hedelmäkakun koristelu on kyllä todella kaunis! Itse alan helposti laittamaan koristeita säännöllisiin riveihin ja silloinhan koristelusta tulee ihan tylsä..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊