Tarun Taikakakut

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Trooppinen jäätelö (2l)

Heips!
Samalla kun tein trooppisen juustokakun, tein myös tätä trooppisen makuista jäätelöä, kun sosetta oli niin paljon. Makuina on siis banaani, mango ja guava. Oli muuten ihanaa! Aikalailla samanmakuista silti kuin aiemmin tekemäni mango-banaanijäätelöHedelmäsose raikastaa makeaa jäätelömassaa mukavasti :)



Trooppinen jäätelö
6 dl kuohu- tai vispikermaa
1 prk (397g) kondensoitua maitoa
½ dl glukoosisiirappia
1-2 tl vaniljaa myllystä
5 dl Trooppista sosetta (Bonne)

Mittaa kerma, kondensoitu maito, glukoosisiirappi ja vanilja kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää lopuksi hedelmäsose ja sekoita. Kaada 2 litran vetoiseen astiaan. Voit säästää osan soseesta ja tehdä siitä raitoja jäätelön pinnalle. Pakasta vähintään 8 tunnin ajan.


Terveisin Taru

12 kommenttia:

  1. Slurps, ihanan näköistä jäätelöä! :P Kun tässä jäätelössä nyt näyttää olevan myös vaniljaa, kävisi tämä meidän toukokuun vanilja-haasteeseen. ;) Täältä löytyy: http://serkustensuklaaunelma.blogspot.fi/2016/05/toukokuun-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! Laitetaan haaste korvan taakse! :D

      Poista
  2. Huh, piiiitkästä aikaa ehdin taas tännekin kommentoimaan :) Aivan törkeen hyvännäköinen jäätelö! Voin jo miltei maistaa maun suussani, nams! Tuo kondensoitu maito + kermavaahto on tosi hyvä pohja jädelle. Mielikuvitus on vain rajana eri makuisia herkkujäätelöitä tehdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, kun kerkesit tänne! ;D Kiitos, hyvää olikin! Ja niin helposti varioitavissa! Ihan loputtomiin saa makuja keksiä... ;D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä oli, niin ihanan kesäistä! :)

      Poista
  4. Taas se on tämä jäätelökausi alkamassa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä on tullut fiilisteltyä jo muutaman kerran näillä jäätelöillä... ;D

      Poista
  5. Voiko glukoosisiirapin korvata jollain muulla? ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voi jättää kokonaan pois. Siirapilla saa vaan jäätelöön pehmeämmän koostumuksen. Herkullisia hetkiä sinulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)