Tarun Taikakakut

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Tyttäreni 9-vuotissyntymäpäivien tarjoilut

Moi!
Tässä vihdoin kuvia tyttäreni 9-vuotissyntymäpäivien tarjoiluista ja kakun tai paremminkin kakkujen paljastus 💙 Olen ollut niin kiireinen, että päivitykset laahaa myöhässä... mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan 😄 Tyttären lempiväri on turkoosi ja kun löydettiin tuo turkoosin kissan kuva niin sen ympärille aloin sitten rakentamaan kaikkea. Servetit ja paperipillit ostin valmiina, loput jutut askartelin itse. Tein tarjoiluista infolaput ja ikkunaan viirinauhan, molemmissa on tuo turkoosin kissan kuva. Leivoksiin käytin samaa sävyä niin kaikki nivoutui näin kivasti yhteen 😊 Meillä on niin iso suku, että pidin juhlat taas kahdessa erässä. Lauantaina meillä oli minun suku ja sunnuntaina miehen suku ja tyttären kaksi parasta ystävää. Mukavaa taas oli, vaikka onhan tälläiset kahden päivän juhlat raskaita 😅 Paremmin silti kerkeää kaikkien kanssa seurustelemaan, kun väkeä on kerralla vähemmän. Puolensa molemmissa 😉 Kastamiset yritin pitää minimissä, että pääsisin helpommalla ja ettei kaikkea jäisi niin hirveästi. Mitään ei silti jäänyt onneksi kauheasti. Kohta onkin sitten kevät ja kesä ja saa suunnitella toisen tytön juhlat 😂

Tarjolla oli nämä herkut!
Klikkaa nimeä niin pääset ohjeeseen!
💙Tonnikalatäyte patongilla
💙Täytekakku mansikkahillolla ja punaherukkatäytteellä
💙Loput herkut oli kaupasta valmiina

Kissakakkujen koristeissa oli itsetehtyjä nuo kukat, korvat ja nenät, jotka tein sokerimassasta. Silmät, suun ja viikset tein lakunauhasta. Lisäksi päällä on minivaahtokarkkeja ja ison kissan päässä oli myös katkennut tulppaani koristeena 😄 Iso kissa oli kuuden kananmunan sokerikakkupohjan täytekakku.



Koristeita kuivumassa... 

Kaupasta ostin vaahtokarkkeja ja suklaavohveleita. Itse tein noita kaikkien ikuisia suosikkeja, kinuskiviipaleita 😋




Seuraavat kuvat ovat toisen päivän juhlista. 
Tarjolla oli kaikki samat herkut, mutta pienempänä vain 😊

Pienestä kissastakin tuli eri näköinen 😄 Tämä pikkukissa oli kolmen kananmunan gluteenittoman sokerikakkupohjan täytekakku.


Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Ihanat tarjottavat, taas jälleen kerran! <3 Näitä on kiva aina katsoa, että mihin tarjottaviin olet päätynyt. Ja aina kaikki tarjottavat "sointuu" niin hyvin toisiinsa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nanne 😍❤ Mä tykkään hirveesti miettiä aina just kaikkia tarjottavia niin että ne sointuu keskenään 😁 Lapset aina järjestää mulle näitä teemoja niin niiden pohjalta sitten mietin. Ihan parasta hommaa! 🤩❤ Harmi että leivontaan ei oo enempää aikaa...

      Poista
  2. Ihanat tarjoilut olet jälleen kerran tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mimmi ❤ Lempipuuhissa sain olla taas 😍

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊