Moi!
Mulla tulikin tänä vuonna aikaisin raparperista sato! Olen löytänyt raparperilleni hyvän paikan ja hyvällä keväthoidolla hän innostui kasvattamaan vahvoja varsia 😍 Olen jo pari kertaa tehnyt piirakkaa ja nyt tein hilloa. Hillosta tein vielä juustokakun, siihen tulee ohje sitten myöhemmin. Sekin oli järkyttävän hyvää 😋 Tämä hillo oli turkkilaisen jogurtin kanssa todella hyvää! Lapsetkin tykkäsivät 🥰
Raparperihillo:
1 kg raparperia
3 rkl vaniljasokeria
1 dl vettä
500 g hillosokeria
Pese, kuori ja pilko raparperit kattilaan. Lisää vesi ja vaniljasokeri. Keitä raparpereja pehmeiksi muutama minuutti. Lisää hillosokeri. Keitä vielä 10 minuuttia. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella. Laita hillo puhdistettuihin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Säilytä kylmässä.
Terveisin Taru
Kiitos ohjeesta minäkin aion nyt tehdä tätä hilloa pitää tuoda mökiltä raparperiä. Minäkin tein jo muutaman piirakan, jos kiinnostaa käy kurkkaamassa ohje piirakan pohjaan, voi käyttää myös muita marjoja. On hyvän makuinen. Odotan juustokakun ohjetta mielenkiinnolla.
VastaaPoistaKiva jos ohje heti innosti! Tämä oli todella hyvää hilloa. Sopi niin hyvin turkkilaisen jogurtin kanssa. Ja tietty siihen juustokakkuun myös. Mä en tahdo saada vaan sitä päivitystä tehtyä, kun blogger muuttui niin nyt en saa kuvia lisättyä... täytyy kokeilla tietokoneella vielä.
PoistaEihän se vielä ole muuttunut ja kesäkuun jälkeenkin sitä vanhaa voi käyttää valinnaisesti.❤ Mutta kyllä harmittaa tämä muutos jossain vaiheessa se joka tapauksessa muuttuu.
PoistaRaparperi on mun yks suosikki, nams! Harmi vaan kun aika pikku puska sitä itellä. Ihanaa varmasti tämä hillo ja se juustokakku kuulostaa lupaavalta! ��
VastaaPoistaMä laitoin keväällä kanankakkaa piiloihin maan sisään ja päälle vielä kompostia niin kyllä tykkäs raparperi! 😁👍 Kastelin myös muutaman kerran koska ei satanut. Se juustokakku oli ihanaa!! 😍
Poista