Hyvää uutta vuotta kaikille!
Tälläisiä coctailpaloja tein uutena vuotena.
Olivat oikein herkullisia ja kivoja pieniä suolapaloja 😋
Suolaiset coctailpalat 40 kpl
5 voitaikinalevyä
ruohosipulituorejuustoa
Port Salut juustoa tms
Chorizo makkaraa
kirsikkatomaatteja
kevätsipulia
Leikkaa jokainen voitaikinalevy kahdeksaan osaan. Sipaise palojen päälle tuorejuustoa ja laita tähän päälle pieni siivu juustoa.
Laita sitten päälle chorizo makkaraa siivu, kirsikkatomaatin puolikas ja kevätsipulin pala.
Paista uunissa 225 asteessa noin 10-14 minuuttia.
Päälle silppusin vielä koristeeksi persiljaa.
Terveisin Taru
Helppoja, nopeita ja herkullisia! 😋
VastaaPoistaJoo niin on! Ovat juhlallisiakin, sopivat hyvin uuden vuoden juhlintaan 😊
PoistaHerkullisilta näyttävät. Vähän vastaavia olen tehnyt ja ovat kyllä iltanapostelun pelastus. Hyvää alkanutta vuotta!
VastaaPoistaKiitos 😊 Ihania naposteltavia nämä ovat kyllä. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!
PoistaOi mitä herkkuja täällä on...
VastaaPoistaKiitos paljon kommentistasi! :)
Poista