Tarun Taikakakut

perjantai 8. toukokuuta 2015

Vapun kinkkuvoileipäkakut

Moiks!
Vapuksi tein tilauksesta pienen voileipäkakun. Siinä samalla vaivalla sitten sain meillekin sellaisen vappuherkuksi. Tein yhden pyöreän kakun ohjeella kaksi pienempää. Molemmat kahvikakkuvuoat on 1½ litraisia. Ohje on alunperin Pullahiiren, olen sitä hiukan muutellut. Ohjeeni löytyy täältä.


Terveisin Taru

12 kommenttia:

  1. Oih, ihania! Olen viime aikoina alkanut himoita voileipäkakkuja. :) En ole kotona koskaan tehnyt sellaista, koska meidän suku ei ole ollut kovin niiden perään, koulussa kyllä aikoinaan niitä väännettiin. Mutta yhtään ohjetta en ottanut silloin talteen, paisti taitaa sittenkin löytyä luokkakaverin opinnäytetyöresepti. :) Olen pikkuisen jo ajatellut, että syksyllä (psst, meille on tulossa ristiäiset silloin.;) ) teen juhliin voileipäkakun. Ihana kun sinulta löytyy taatusti huippuresepti, ei tarvitse kauempaa etsiskellä ja testailla etukäteen. :) Tykkään tosi paljon tuosta rengasvuokaan tehdystä kakusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Sylin täydeltä onnea teille ♥ Miten ihana uutinen! :D Mahtaako himo voileipäkakkuihin johtua tuosta pienestä jutusta??? Hih! ;D Voileipäkakut on kyllä ihania ja näin tuorejuustoon tehtynä ne ovat paljon raikkaampiakin. Nuo rengasvuokaan tehdyt onkin kivan erilaisia, pieniä ja nättejä :)

      Poista
  2. Voileipäkakut on vaan niin hyviä, mutta tulee kyllä harvoin niitä tehtyä. Täytyypä laittaa tämä muistiin.. Kaunis koristelu ja kuulostaa kyllä todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Siksi tein vappuna meille samalla kun kerran tein tilauksestakin, meni siinä samalla vaivalla toinenkin mokoma ;) Kiitos paljon Raisa :)

      Poista
  3. Voih, ihanan näköisiä kakkuja ja taatusti herkullisia! Nam! Kyllä kelpaisi minullekkin palanen, jos toinenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiju :) Tämä on ihanaa herkkua!

      Poista
  4. Kauniita ja herkullisen näköisiä :) Näissä on vähän sama juttu kuin suolaisten piirakoiden kanssa. Harvoin tulee, vaikka ovatkin niiin hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suklaapossu :) Vaikka näitä jo tekee rutiinilla niin silti välillä tuntuu, että ovat vaivalloisia. Mutta se hyvä puoli siinä on, että kun harvoin tekee niin ei pääse kyllästymään :)

      Poista
  5. Kauniit kakut olet jälleen kerran tehnyt. Ostin kans eilen kauppareissulla ainekset kinkkukakkuun. Hyvin samanlaisia aineksia käytän minäkin kakkuun, juustoja vaan vähemmän. Siskon porukat tulevat meille viikonlopuksi ja he tykkäävät voikkarista....siinä samalla taidan yllättää ystäväperheenkin pienellä kakulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmi. Kyllä kelpaa sinun siskon tulla, kun teet herkkuja :) Kinkkuvoileipäkakku on ihanaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊