Tarun Taikakakut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Diplomaattikreemi 24-26cm täytekakkuun

Diplomaattikreemin ohje:
1 dl Sallisen vaniljakreemijauhetta
3dl kylmää vettä

(Milletin vaniljakreemijauheesta suhteella: 1dl jauhetta + 2,5dl kylmää vettä)

4 dl kermaa

Vatkaa vaniljakreemi purkin ohjeen mukaan keskinopeudella noin 5 minuuttia ja laita jääkaappiin tekeytymään. Vatkaa sillä aikaa kerma vaahdoksi. Lopuksi yhdistä nämä kaksi ja laita kakun väliin.

Diplomaattikreemin kanssa laitetaan yleisesti vadelmahilloa, mutta kaveriksi sopii mikä tahansa hillo. Vadelmahillon päälle voi myös murskata ja ripotella jäisiä vadelmia raikkautta tuomaan. Diplomaattikreemi tunnetaan myös leipurinkermana tai diplomaattikermana.



Terveisin Taru

2 kommenttia:

  1. käytitkö reunoihinkin diplomaattikermaa vai tavallista kermavaahtoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pursotukset ovat tavallista kermavaahtoa.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)