Tarun Taikakakut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Piparminttusaippua

Moi!
Joulua varten tein piparminttusaippuaa. Tuoksuna eteerinen piparminttuöljy. 
Tuoksu on ihanan raikas ja jouluinen :)


 Tein myös pieniä sydämiä pari pussillista. Nämä ovat kivoja lapsille, aikuisen kädessä tuollainen pieni sydän on turhan pieni.

Tässä etiketissä käytetty kuva kaikille halukkaille. Kuva on kopioitu netistä ja löytyi sieltä googlen kuvahaulla hakusanalla peppermint.

Terveisin Taru

12 kommenttia:

  1. Voin kuvitella, että tuoksuvat hyvälle! Ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo saippuamassa on kuumaa kun se on sulatettu ja kun siihen lisäsi tuon eteerisen piparminttuöljyn, voin kertoa, että nenä aukesi kertaheitolla! ;D Ja silmiä kirveli.. Varsin raikas kokemus. Onneksi vaikutus ei ole sama jäähtyneellä saippualla :)

      Poista
  2. Syötävän hyvänäköisiä saippuoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru :D Nämä tuoksuvat kyllä aivan ihanalle, ihan piparminttukarkeille :)

      Poista
  3. Tein myös äsken..tulikohan pikkasen liikaa laitettua sitä öljyä..mut ohjeessa sanottiin, että 1ml/100g ja oli kilon köntsä..tuoksu on kyllä erittäin raikas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun teit! Eikö ole ihanan tuoksuista saippuaa!? Itse tykkään tästä tosi paljon :) Minä olen summanmutikassa lorautellut tuota öljyä, enkä osaa sanoa kuinka paljon olen laittanut. Kun öljyä lisää kuumaan saippuamassaan, melkoinen höyry nousee nenään :)

      Poista
  4. Aivan ihania saippuoita! Mistä löytäisin tuollaisen kuvan etiketiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olen googlen kuvahaulla hakenut sanoilla peppermint ja piparminttu ja tallentanut sitten tietokoneelle kivoimmat kuvat. Hain sulle tuon kyseisen kuvan tähän postaukseen suoraan niin saat tallentaa sen tuosta itsellesi :)

      Poista
    2. Ihanaa! Kiitos, miten ystävällistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊