Tarun Taikakakut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kinkkuvoileipäkakku ja mansikkatäytekakku

Moi!
Tänään pieni Aku juhlii 1-vuotissyntymäpäiväänsä. Sain tehdä juhliin voileipäkakun ja täytekakun. Vanhemmilla oli toiveena sama raikas mansikkatäyte täytekakkuun ja kinkkuvoileipäkakku jotka olivat Akun kastajaisissakin. Täytekakussa on 7 munan sokerikakkupohja ja kostutus maidolla. Täytekakku on toteutettu toiveiden mukaan ja sain vanhemmilta omat koristeet siihen.  Ohje voileipäkakkuun löytyy täältä.
Onnea Akulle syntymäpäivänä :)


Lähikuvaa eläinkoristeista. Nimi kirjoitettu tummalla suklaalla.



Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Komeat kakut! Pitäisi itsekkin joskus kokeilla voikkarikakkua pyöreään muotoon!
    Ps. Appelsiini-suklaa-täytekakkua testattu... hyvää, nams =) Niin ja sitruunabrownieita myös... herkullista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kirsi :) Tykkään kovasti tuosta pyöreästä kakusta, kun siitä saa aina tasaisen :) Joskus olen saanut neliskanttisista vinoja... Tuo kasataan irtopohjavuoan sisälle kelmuihin, näin saadaan piukka ja mehukas kakku :) Ja tuo on vielä sopivan kokoinenkin n.20 hengen juhlissa. Kokeile ihmeessä!
      Kiva, että olet kokeillut kaikkea ja hienoa, että tykkäsit :) Itse tykkäsin niistä brownieseista kovasti.

      Poista
  2. Molemmat kakut on tosi upeita. Oppisipa joskus itsekin pursottamaan noin hienosti. Tulee vain niin harvoin tehtyä kakkuja, ettei saa oikein harjoitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katja :) Se harjoitushan sen parhaan opin antaa ja siten minäkin olen oppinut. Aina tilaisuuden tullen vaan pursottelemaan ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊