Heips!
Tein ystävän valmistujaisiin nämä browniekakut suklaatäytteellä. Tämä on ihanan herkullista kakkua ja liiankin helppoa syödä ☺ Kakku ei ole ollenkaan makeaa vaan ihanan täyteläisen suklaista 😋 Ohje löytyy ennestään tästä linkistä. Suklaatäytteen tein Brunbergin laktoosittomasta maitosuklaasta. Koristeeksi laitoin fariinisokerilla maustettua kermavaahtoa, kotimaisia vadelmia ja ruiskaunokin terälehtiä.
Terveisin Taru
Ihanan näköiset kakut! 😋
VastaaPoistaKiitos paljon 😊
PoistaHei, vilkaisin tuota linkissä olevaa ohjetta kun näytti niin hyvältä. Onko siis niin että noita pohjia ei tarvitse mitenkään kostuttaa? Ilmeisesti sen verran tiivis ja tahmea koostumus ettei jää kuivaksi jos pelkät pohjat&täyte? Kuinka aikaisin tämän uskaltaa tehdä jääkaappiin juhlia odottamaan?
VastaaPoistaHei! Tämä kakku on brownie, eli oikein suklainen, tahmea ja pehmoinen. Pohja on kuitenkin jämäkkä. Kostutusta ei tarvita. Pohja on ihanaa 🥰
PoistaTästä linkistä näet parhaiten koostumuksen:
http://taikakakut.blogspot.com/2018/10/taydellinen-ja-samettinen-brownie-25-x.html?m=0
Tämä paranee kyllä tekeytyessään 😋 Säilyvyyttä lupaan noin 4 päivää, sen jälkeen maitotuotteet saattavat pilaantua. Mutta kannattaa tehdä tämä vaikka tarjoilua edeltävänä päivänä, silloin kakku kerkeää tekeytymään ja täyte jähmettymään.
Kiitos vastauksista! Tämä tulee ensi viikon lastenjuhliin, ajattelin kokeilla tämän päälle kakkukuvaa ja perus kermapursotuksia. Katsotaan kuinka käy ��
PoistaOle hyvä! Onnea juhliin 😊
Poista