Tarun Taikakakut

torstai 21. helmikuuta 2013

Juustokakkuja ja vähän muitakin!

Moi!
Leipomuksia vuosien takaa:

Tässä on samanlaiset juustokakut erilaisilla koristeilla. Kakuissa on mansikka-, vadelma- ja valkosuklaaraidat. Ohje Kinuskikissalta täältä.

Tämä on banaanikääretorttu. Tässä on ihana täyte! Pinnoite on banaaninmakuista kaulintamassaa joka muistuttaa lakujen täytettä, eikä ole minusta kovin hyvää. Siksi olen tehnyt tätä myös ihan kääretorttuna. Ohje Kinuskikissalta täältä.

Kaksi appelsiini-valkosuklaajuustokakkua. Ohje Kinuskikissalta täältä. Kinuskikissalta löytyy ohje suklaareunoihinkin täältä.

Wienernougat-juustokakku. En muista lainkaan mistä tämän ohjeen nappasin...

Mangojuustokakku, ohje on Pullahiiren kirjasta. Koristeet olen tehnyt suklaasta.

Mustikka-valkosuklaajuustokakku. Ohje löytyi Ewelyniltä täältä.

Bailey's juustokakku. Epäonnistuneilla kinuskiraidoilla :) Keskellä ananaskirsikat. Ohjeita on netissä paljon, en muista mistä omani löysin.

Brownieskakku mandariineilla ja kermalla. Pohjan ohje Kinuskikissalta täältä.

Mutakakku daimkermalla ja daimrouheella. Täydellinen kakku minun makuuni (ja monen muunkin ;D) Tätä olen tehnyt paljon ja tästä tuli kyllä ikuisuussuosikki ;) Tämä maistuu niin aikuisille kuin lapsillekkin. Ohje Leivotaan-lehdestä.

Nämä kaksi ovat superminttukakkuja Ullalta täältä. Tämä on myös yksi suosikkini jota olen tehnyt monia ja monia... juhliin, ystäville, lahjaksi ym. Molemmissa on suklaakermasta pursotus ja marsipaanista kukkaset.

Raparperijuustokakku Kinuskikissalta täältä. Tosi ihanaa tämäkin :)

Terkuin Taru

2 kommenttia:

  1. olipa ihana löytää blogisi, täällä on heti monen monta herkullista leipomusta :) Saisinko Mutakakku daimkermalla ja daimrouheella ohjeen? Slurps ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Maikki! Ihanaa, että löysit blogini ja tykkäsit :) Kiitos kommentista ja tervetuloa lukijaksikin! :) Kyllä mulla täällä tuon mutakakun ohje on, suosittelen kyllä kokeilemista! Se vie kielen mennessään ;D
      Ohje löytyy täältä: http://taikakakut.blogspot.fi/2013/05/mutakakku-daimkermalla.html

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊