...tulee tässä!
Tässä kakussa oli kaakaolla maustettu sokerikakkupohja, mansikkamousse ja pursotukset on vatkattua maitosuklaaganachea. Tummasta suklaasta kiille ja kirjoitukset on valkosuklaata.
Eikä ollut makea vaikka luulisi!
Nämä kakut on täytetty minun kehittämällä mansikkatäytteellä johon tulee mm. tuoreet mansikkapalat ja mansikkajogurttia. Aivan ihanaa! :) Menivät samaan juhlaan.
Tässä oli mustaherukkamousse ja karhunvadelmat. Kakussa on ruusupursotus.
Tässäkin oli oma mansikkatäyte.
Tässä ylemmässä ja alapuolella olevassa kakussa on mangohillo ja mangomousse mangonpaloilla. Kuva päivänsankareista on vuodelta 1986! :)
Aika hitti on ollut tämä mangotäyte :) Kakut menivät samaan juhlaan.
Tässä oli Kinuskikissan kirjasta raikas mansikkatäyte.
Tildapupun kuva matkittu Taikinataivaasta täältä.
Minun kuva ei kyllä yllä Tarjuskan osaamisen tasolle :) Ehkä joskus...
Kinuskikissan mansikkamousse tässäkin. Vadelmista kiille.
Tässä oli oma mansikkatäyte.
Tässäkin oli se oma mansikkatäyte.
Kovasti on kakkuja tullut tehtyä! Ja laitan tänne vaan edustuskelpoiset yksilöt ;D
Mansikoista saa kyllä helpolla juhlavan näköisen kakun :)
Terveisin Taru
Ihanta nuo ruusupursotukset!! Sama vaaleanpunaisena kiitos! :) Seuraaviin juhliin kenties?
VastaaPoistaT. Sanna
Kiitos! :) Eiköhän tuo onnistu! Tällä tavalla pursotettu kakku on kyllä suloinen ja romanttinenkin :)
VastaaPoistaTuo ruusupursotus on kyllä tosi nättiä! Täytyy kokeilla moista itsekin. Onko siihen jotain erityistä mitä pitää huomioida vai rohkeesti vaan pyörittelemään?
VastaaPoistaMoi Jaana! Kiitos kommentista! :) Pursotuksessa on kaksi tärkeää asiaa, ensimmäisenä se, että muista aloittaa pursotus keskeltä ulospäin, muuten tulee rumia ruusuja... Olen yhden kakun tehnyt väärin ja siitä tuli ruma :( Ja toinen asia, kun ruusujen väliin jää pieniä koloja niin olen pursottanut niihin pienen "tähden". Se näkyy kyllä tossa kuvassakin kun sen suurentaa. Terveisin Taru
PoistaJaana! Googleta kuvahaulla "ruusupursotus" tai "rose piping" niin saat hienoja kuvia ja ohjeistustakin! Taru
PoistaMillä värjäät kerman vaaleanpunaiseksi? :) onko se valmis mansikkakerma teennäinen makuinen?
VastaaPoistaMansikkakerma on mielestäni ihanaa! Maistuu ihan aidolle mansikalle :) ...enpä ole sitä hetkeen ostanutkaan...
PoistaVärjään kerman pinkillä pastavärillä. Pastavärissä on tosi paljon pigmenttiä ja sitä tarvitaankin vain pieniä määriä. Nestemäinen- ja tomuväri eivät käy koska niitä pitää laittaa niin paljon, että kerman koostumus kärsii. Pastavärejä löytyy mm. Ullan Unelmasta:
http://www.ullanunelma.fi/pastavarit