Tarun Taikakakut

perjantai 3. tammikuuta 2014

Voisilmäpullaa

Heips!
Pientä leivontataukoa on tullut pidettyä ja hyvää on kyllä tehnyt. Nyt taas alkaa kiinnostus heräämään ja eilen illalla sain kovan vimman leipoa pullaa. Ihanaahan se oli iltapalaksi syödä lämmin pulla ja kylmää maitoa! Tein omia suosikkeja eli voisilmäpullia, mutta hieman jäi vielä pullat mieltä kaivelemaan joten on varmaan jossain vaiheessa tehtävä toisenlaisiakin pullia ;)
Tänään on kakkukuvan maalausta vielä tiedossa, että saadaan loppiaiseksi pienelle tytölle toivottu kakku syntymäpäiväksi :)


Terveisin Taru

8 kommenttia:

 1. Voi kun alkoi tehdä pullaa mieli... herkullisen näköisiä:). Ihanaa alkanutta uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Ihanan pehmoisia pullia olivatkin. Hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

   Poista
 2. Ei ole voisilmäpullan voittanutta, nyt kyllä alkoi pullattaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Omaa lempparia on kyllä tämä :D Miksi niin usein unohtaa pullan ja aina tuntuu ettei jaksaisi nähdä vaivaa?? Vaikka joka kerta kun pullaa tekee, tajuaa miten helppoa ja vaivatonta sen teko on! Ainakin voisilmäpullat on helppoja, puusteissa ym on tietty kaulitsemista ja täyttämistä, mutta silti pulla on niin helppoa herkkua :)

   Poista
 3. Täälläkin alkoi jotenkin pullaa tehdä mieli. Varsinkin voisilmäpullia. Ehkäpä niitä täytyy vielä tänään tehdä. Nuo ovat kyllä niin herkullisen näköisiä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! On ne vaan niin makoisia ;D Kyllä kannattaa tehdä joskus ihan peruspullaakin! :)

   Poista
 4. Minun piti tehdä pullaa tänään aamusta pieni taikina, vaan niinpä jäi tekemättä, kun nukkua hurautettiin vieraiden kanssa pitkälle aamupäivään.... yön kylläkin jouduin valvomaan, joten uni tuli tarpeen. Pullat valmistuvat kyllä toisenä päivänä. Voisilmäpulla on kestosuosikki meilläkin. Eikä ple parempaa ilta/välipalaa kun tuore pulla ja maito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että saitte nukuttua univelat pois :) Voisilmäpulla on kyllä monen suosikki ja niin helppo tehdä. Mukavaa pullapäivää sitten, kun kerkeät siihen puuhaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊