Tarun Taikakakut

torstai 30. tammikuuta 2014

Mini-Kinuskipalat

Moi!
Tein tyttären syntymäpäiville näitä ihania kinuskipaloja tällä kertaa mininä. Ohje löytyy blogistani täältäOlivat kivoja pikkuherkkuja ja saivat paljon kehuja! Pohja on pehmoinen ja kinuskia on vahva kerros, nams! ;D 


Tässä vielä kuva suurimmasta osasta tarjottavista. Lisäksi tarjolla oli hedelmää, karkkeja ja pikkusuolaista.

Terveisin Taru

12 kommenttia:

  1. Sinulta saa kyllä hirveesti inspiraatiota leivontaan :) Monet reseptit on tullut kokeiltua, eikä ole mitään pahaa sanottavaa!! Yleensä olen sellainen että maistelen taikinaa/seoksia ja haluan aina sinne jotakin lisätä ja muuttaa ainemääriä, mutta sun tekemillä ohjeilla en oo kyllä mitään muutellut :)

    Pakko vielä kysyä, että saako sulta lainata reseptejä omaan reseptivihkoon. Huvikseen siis kokoan itselleni sellaista ja leikkelen lehdistä tekstejä ja kuvia sinne tänne, enkä siis käyttäisi jakoon vaan omaksi ilokseni! :)

    Aurinkoista päivää sinulle!
    -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Tosi hienoa kuulla, että ohjeistani on ollut iloa! :)
      Ehdottomasti saat lainata reseptejä vihkoosi, sitähän varten tätä blogia pidetään, että saadaan jakaa ideoita ja reseptejä :D Minullakin on sellainen reseptikansio johon olen monen monta vuotta kerännyt/tulostanut ohjeita lehdistä ja netistä. Se on tätä nykyaikaa, eikä kaikilla ole mahdollisuutta viedä tietokonetta keittiöön :) Itse en tahdo jaksaa kirjoittaa paperille ohjeita niin siksi tulostan paljon.
      Mukavaa ja aurinkoista päivää sinullekin ja leipomisen iloa! :D

      Poista
  2. Kompaan kyllä edellistä kommenttia ihan täysillä. Ihanan näköisiä jälleen nämäkin herkut ja taatusti menevät kokeiluun. Mukavaa viikonloppua Taruseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin Kaisa ja mukavaa viikonloppua sinne Rovaniemelle <3

      Poista
  3. Oi kun herkullisen näköisiä, juuri sellaisia pehmeitä kinuskiunelmia. Olen samaa mieltä edellisten kanssa. Kyllä sun vieraiden on kelvannut tulla herkkupöydän ääreen. Mä varmaan oisin notkunut koko päivän tuossa maistelemassa vuorotellen kaikkia ;) Näitä kinuskipaloja pitää ehdottomasti joskus testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suklaapossu :) Useampi pannullinen kahvia tuli kyllä keitettyä, toivottavasti kaikki vieraat olivat tyytyväisiä :) Tällä kertaa koitin tehdä sellaisia leivonnaisia, että lapset tykkäisivät ja kyllä he tykkäsivätkin. Kivasti nuo suolaiset piirakatkin muistuttaa pizzoja. Lapsia ja myös aikuisia ajatellen laitoin pelkkiä pieniä leivonnaisia tarjolle. Voihan nuo pienet annospalat silti olla salakavalia, kun niitä huomaamattaan napsii useamman ;D

      Poista
  4. Suloisia herkku-kinuskipaloja! Tässähän tulee ihan vesi kielelle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi :) Nämä ovat kyllä tosi ihania ja tuota kinuskiahan söisi vaikka kuinka paljon... ;D

      Poista
  5. Ihanat tarjoilut ja pienet kinuskipalat näyttää niin herkullisilta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Herkullisia nämä ovatkin :) Masaliisasta joskus nämä varioin, kun halusin vaihtelua ja onnistui kyllä hienosti :)

      Poista
  6. Näitä teen kunhan kerkiän....ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Mimmi kokeilemaan, ovat ihania makupaloja ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊