Tarun Taikakakut

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mansikka-kermakakku auto-teemalla

Heippa!
Tein veljen pojan 2-vuotissynttäreille täytekakun. Pojan lempiväri on vihreä ja autot lähellä sydäntä, niin äitinsä kanssa suunniteltiin kakku sankarille sopivaksi. Kakussa on 10 munan (22cm x 32cm) vaalea sokerikakkupohja jonka kostutin vaniljamaidolla (lakt). Välissä 700g mansikkahilloa, 600g mansikoita paloina ja 8 dl laktoositonta vispikermaa. Pursotukset ovat laktoositonta vispikermaa (n.6-7dl). Koristeet on tehty sokerimassasta ja ruohotupsut on pursotettu kermalla (ruohotyllalla). Autoja en osaa tehdä niin laitettiin kakkuun leluautot.
Onnea vielä Einolle! <3



 Kotona päivänvalossa otettu kuva.


Kakun lisäksi tein nougat-popseja joiden ohjeen löydät täältä.

Niin hyvää oli! :D

Terveisin Taru

8 kommenttia:

  1. Voi miten komea kakku!! Sama täällä... leluautoja käytetty useasti ;)
    Nougat-popsit kuulostaa ja näyttää herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi :D Nuo autot sopivat tuohon kuin nenä päähän ja sankari sai samalla pienen lahjankin ;) Popsit olivat hyviä!

      Poista
  2. Oli kyllä NAMMAA kakku ja popsit:) Kaunis kiitos vielä tätäkin kautta!! Terv: Eino ja muut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne <3 Ihanaa, että kaikki kelpasi ja oli hyvää ;D

      Poista
  3. Hyvää "peruskakkua"! Aina ei tarvi ihmeellisiä kikkailuja ollakseen hyvää! ;) Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan? :D Sankari oli varmaan tyytyväinen kakun koristeluun! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Aina välillä on kiva tehdä ihan perusjuttuja ja joskus sitten taas on kiva kikkailla ja keksiä jotain uutta ja erilaista :) Ja hyvä perusmansikkatäytekakku maistuu aina ;D

      Poista
  4. Kyllä tällainen kakku maistuu aina.... meillä kans. Mukavat värit kaakussa ja nuo popsit ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kyllä mansikkakakku on (talvellakin pakastemansikoista tehtynä) hyvää ja noilla pakastemansikoiden paloilla saa raikastettua makeaa hilloa. Kermavaahtoakin saa olla väleissä tuollainen kiva kerros niin makunautinto on taattu ;D
      Vihreän värin kanssa saa olla tarkka, ettei kakusta tule luotaantyöntävä. Mielestäni tuo vaaleampi väri oli onnistunut :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊