Tarun Taikakakut

perjantai 21. helmikuuta 2020

Tyttäreni 8-vuotissyntymäpäivien tarjoilut

Hei!
Tammikuussa juhlimme vanhemman tyttäreni 8-vuotissyntymäpäivää. Ihanat juhlat olivat! Tyttö kutsui kaksi hyvää ystäväänsä juhliin ja vielä lisäksi tuli 10 serkkua (1 serkku puuttui) joten lapsia ja menoa riitti 😍♥ Ja aikuiset tietysti vielä niin väkeä aina kyllä riittää! Saan leipoa aina paljon! 😉😄 Tällä kertaa oli siili-teema ja sainkin pari tarjottavaa tehtyä tällä teemalla 😍 Helppoa se ei kyllä ollut! Sain lisää siilijuttuja askartelemalla tarjottavien taakse ikkunaan siili-sieni-nauhan (näkyy ekassa kuvassa) ja siilien malliset infolaput 😄 Siilileivokset olivat näiden juhlien suosituin herkku! Ne olivatkin söpöjä ja sen lisäksi vielä tosi hyviä!


Tarjolla oli nämä herkut!
Klikkaa nimeä niin pääset ohjeeseen!
Tälläiset infolappuset askartelin tällä kertaa 😊Terveisin Taru

6 kommenttia:

 1. Herkulliset tarjottavat oot taas synttäreille väsännyt! 😋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Raisa! Kyllä siinä oli kaikkea hyvää tarjolla 😋

   Poista
 2. Voi mahdoton kun on kauniit ja herkulliset tarjoilut. Monta hikipisaraa vaatinut varmasti, mutta mitäpä sitä äiti ei tekisi pikkuistensa eteen varsinkin kun taitoa ja innostusta riittää.
  - t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ella 😊 Hikipisaroita ei hirveästi tullut kun teen niin paljon etukäteen aina pakkaseen. Tykkään rauhassa tehdä niin homma on mukavampaa 😉👍 Mutta tuo on totta, että mitä äiti ei lapsiensa eteen tekisi! Mulla on kaksi ihanaa pientä tytärtä ja ansaitsevat kyllä aina mahtavat synttärit ❤ Ja mulla on siinä mielessä kiva näitä järjestää kun toinen tyttö on syntynyt tammikuussa ja toinen kesäkuussa. Aina on puoli vuotta aikaa toipua edellisistä juhlista 😂

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊