Tarun Taikakakut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Whoopies-Leivokset Vadelmakreemillä

Moi!
Whoopies kokeilut jatkuu. Tällä kertaa ajatus voikreemistä whoopiessa kiehtoi sen helpon syömisenkin takia. Kreemi jähmettyy suht kovaksi ja näin ei pursu ulos whoopiesin sivuilta. Kreemiin laitoin 150g voita, 5dl tomusokeria ja 0,5-1dl kotimaista vadelmaa soseena. Vadelman määrän voi itse määritellä haluamallaan tavalla. Tämä kreemi määrä riitti juuri ja juuri 18 whoopiesiin. Koristeena valkosuklaata spritsattuna, koristeraetta ja pieniä kukkia.
Nämä voi helposti myös pakastaa! Pohjan ohje täältä.
Herkkua!! ;D




Vadelmakreemi: Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri valkeaksi vaahdoksi, tähän menee noin 10 minuuttia. Kotimaisen marjan voit  lisätä sellaisenaan voikreemiin ja vatkata joukkoon.

Jos käytät kaupan pakastevadelmaa joka on ulkomaista, muista keittää marjoja pari minuuttia ja anna soseen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen kreemiin lisäämistä. Lisää sose pienissä erissä.

Terveisin Taru

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä ja ihanat värit! ;) Olen aina pitänyt ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä! :) T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Olen samaa mieltä kanssasi ja ai että kun tuo vadelman sävy on kyllä vailla vertaa! Se on niin kaunis :)

      Poista
  2. Oi miten ihania whoopieseja blogi pullollaan! Meillä oli viime vuoden ravintolapäivänä whoopieita tarjolla ja hyvin tekivät kauppansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Luumukka :) Mulla lähti aikoinaan nämä whoopies-kokeilut vähän lapasesta ja tuli tehtyä jos jonkinlaista versiota ;D Mutta hauskaa ja herkullista oli! Whoopiet ovat kyllä olleet todella tykättyjä ja ovat mullakin Suosituimpien juttujen Top10:ssä neljäntenä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊