Tarun Taikakakut

maanantai 4. joulukuuta 2017

Joulupuu-keräys Porissa 2017

Moi!
Muistuttelen tärkeästä asiasta! 💕


Perinteinen Joulupuu-keräys alkaa Porissa

Joulupuu-keräys alkaa lauantaina 18. marraskuuta ja jatkuu aina 10. joulukuuta asti. Valtakunnallisen hyväntekeväisyysprojektin tavoitteena on antaa joululahja lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa.

Keräykseen voi osallistua hakemalla keräyspisteeltä joulupuusta pakettikortti, josta ilmenee saajan sukupuoli ja ikä. Hankittavan lahjan pitää olla uusi tai itsetehty ja se paketoidaan kauniisti. Lahja ei saa sisältää elintarvikkeita, teräviä esineitä tai olla helposti särkyvä. Pakettikorttiin merkitään lahjan sisältö ja se kiinnitetään lahjaan niin, että se pystyy siinä varmasti. Valmis lahja viedään keräyspisteeseen kuusen alle tai sille varattuun keräysastiaan.

Keräyspaikat Porissa:
Prisma Mikkola
Prisma Länsi-Pori
Sokos
Kodin Terra
Satakunnan Kansa
Radio Pori
Huittisten Säästöpankki
K-Citymarket Puuvilla

Joulupuu-keräys on Suomen Nuorkauppakamari ry:n järjestämä ja Porin Nuorkauppakamari ry järjestää keräyksen jo 14. kerran. Keräyksen tavoitteena on saada lahja 1 800 lapselle Porin sekä lähikuntien alueella.

Porin kaupunki on keräyksessä mukana ja yhteistyössä perusturvan kanssa hoidetaan lahjoihin liittyvä logistiik-ka. Kehitysvammaisten työkeskus Monituote on toiminut apuna pakettikorttien tekemisessä.

Teksti kopioitu Porin kaupungin nettisivuilta täältä.

Terveisin Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi 😊