Tarun Taikakakut

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Hauskaa vappua kaikille!

Hauskaa vappua kaikille lukijoille ja kävijöille! 💕


Tänä vappuna tein perinteistä simaa, tavallisia sokerimunkkeja ja kokeilu mielessä tein vaniljalla maustettuja munkkeja jotka on kuin kristallipullat. Taikinassa on vaniljasokeria kuin myös päällä olevan sokerin joukossa on vaniljasokeria. Ihania herkkuja kaikki!
Nauttikaa vapusta ja herkuista! 😊


Toivottaa Taru ♥

8 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta perinteisestä vappu simasta ja munkeista. Join ja söin silmilläni. Muuta mahdollisuutta ei tänä vuonna ollut. Olet ihana äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti virtuaalimunkit maistui ;D Kiitos sanoistasi ♥

   Poista
 2. Hej. Mulla on jokin kummallinen pelko kuuman öljyn kaa mutta nämä munkit nähtyäni niin on pakko kokeilla ja yrittää myös noita karjalanpiirakoita. Kaksi pelottavaa samalla kertaa :) hyvää vappua Taru perheineen :) MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Minäkin olen öljyllä paistamista pelännyt ennen, kunnes sain digitaalisen lämpömittarin! Voi kun sen kanssa on helppoa paistella! Öljy lämpenee salakavalan nopeasti liian kuumaksi, sen olen huomannut kun saa mittarista näppärästi lämpötilaa seurattua. Eikä nuo mittarit paljoa maksakaan, suosittelen hommaamaan :D Kiva kun innostuit kokeilemaan karjalanpiirakoitakin! :)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä munkkeja. :D

  Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Martta, olivat mahdottoman herkullisiakin! ;D

   Poista
 4. Kauniita ja hyviä olivat! Kiitos maistiasista! 😁

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊