Tarun Taikakakut

torstai 16. maaliskuuta 2017

Kakkuja 60v juhliin

Hei!
Tässä nyt sitten vihdoin loputkin kakut jotka tein viime viikonloppuna 60-vuotisjuhliin. Eli suolaisina oli kinkkuvoileipäkakku ja savukalavoileipäkakku. Molemmat ohjeet on Pullahiiren käsialaa. Laitan blogiin vielä muistiin ohjeen tuohon savukalavoileipäkakkuun. Ja molemmat voileipäkakut ovat kyllä ihan sairaan hyviä! 😋
Täytekakkuna oli oikein marjaisa kermakakku. Kakussa oli vaalea 6 munan sokerikakkupohja kostutettuna vaniljamaidolla. Välissä mansikkahilloa ja runsaasti mansikan paloja. Lisäksi välissä oli ihanan kesäinen mansikkatäyte. Kakun päälle laitoin paljon vadelmia ja hyytelösokerista kiilteen, pursotukset vispikermaa. Neljäntenä kakkuna oli raikas mangojuustokakku johon julkaisin jo ohjeen. Kaikki tein laktoosittomina.

Terveisin Taru

10 kommenttia:

 1. Kaikki kanssajuhlijat ylistivät kakkujen makua ja ulkonäköä. Meillä oli kunnon kakkukekkerit! Kiitos Taru!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset kakut! Tykkään kun voikkareissa on paljon koristeitakin ja täytettä pitää olla kunnon paksut kerrokset, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi! Vaikka voileipäkakun leikkaus hankaloituu runsaista koristeita, pitää niitä minunkin mielestäni olla paljon. Kakku on näin oikein runsaan ja houkuttelevan näköinen! ;)

   Poista
 3. Kuinka monelle vieraalle kakut oli suunniteltu?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊