Tarun Taikakakut

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Hatchimals-pikkuleivät

Hei!
Tyttären synttäreille väkersin tälläisiä pikkuleipiä. Teemana juhlissa oli lelut nimeltä Hatchimals. Tätä teemaa koitin sitten kehitellä leivonnaisiin. Hatchimalssit ovat sellaisia haudottavia munia joiden sisällä on erilaisia suloisia pieniä eläimiä, ovat meillä kovassa huudossa 😄 Pikkuleivistä oli helpointa tehdä Hatchimals-munien näköisiä. Nämä keksihommat ei ole sitten yhtään mun juttu 😁 Tein taas Mansikkamäen ohjeella taikinan ja pikeerit. Ostin näitä varten munan mallisen pikkuleipämuotin. Ohjeella tuli yli 100 pikkuleipää. Laskin piruuttani ajan joka näiden tekemiseen meni. Taikinan tekemiseen ja paistamiseen tunti, noiden sokerimassasydänten tekemiseen meni toinen tunti ja näihin pikeerikoristeluihin meni 5 tuntia! Huh huh! Mitä sitä ei lapsiensa eteen tekisi 😂 Ihan meinas kyllä huumori loppua kun näitä koristelin... hartiat jumissa ja otsa hiessä piipersin pikeerillä, asetin sydämen ja laitoin strösseliä 😂


Näitä pikkuleipiä oli yhteensä kolme tälläistä pellillistä.


Terveisin Taru

4 kommenttia:

 1. Mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi:) Upeita synttäripikkuleipiä oletkin tehnyt! Ja tiedän, että noissa on ollut ihan mahdottoman iso homma. Meillä tytär tekee näitä piperryksiä, mutta minulla ei kärsivällisyys kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kiva ilahduttaa lapsia vaikka se sitten itseltä hieman vaatisikin vaivaa 😊 Mä en oo ikinä päässyt näiden pikkuleipien koristelun makuun vaikka vähintään kerran vuodessa kokeilen 😅

   Poista
 2. Ihania pikkuleipiä olet taas tehnyt. Nämä taitaa olla mulle liian suuritöisiä ,mutta pikkuleipiä pitäisi tehdä. Ostin kaupasta muutaman kerran ja ovat perhanan kalliita ja vähän. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila! :) Oli nämä mullekin suuritöisiä, mutta tehtävä oli ;D Kaupan pikkuleivät ottaa mulla välillä päähän varsinkin ainesosien kohdalla. Kaikki sisältää jotain palmuöljyä ja omituisia lisäaineita. Siksi teen kaiken itse :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊