Tarun Taikakakut

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Pupu-mansikkakakku kummitytölle

Moi!
Juhlittiin tänään veljeni nuorimman tyttären 4-vuotissyntymäpäivää ja tein hänelle tämän pupukakun. Kakkuun tein 6 kananmunan sokerikakkupohjan jonka kostutin maidolla. Välissä oli mansikkahilloa, paljon mansikan paloja ja kermavaahtoa. Päälle vatkasin 4dl kermaa ja 1dl sokeria ja lisäsin vaahtoon vielä 250g maitorahkaa. Kaikki kuorrutteet ei kyllä mennyt. Koristeeksi tein sokerimassasta pupulle korvat, silmät ja nenän. Lisäksi tein marenkeja jotka värjäsin hempeän keltaiseksi. Vielä laitoin mansikoita, pelargonian kukkia ja sokerihelmiä.

❤ Onnea Armi-rakas! ❤




Terveisin Taru

8 kommenttia:

  1. Tää on niiiiin upea kakku! <3 Ja varmasti myös herkullinen. Tuore mansikka sopii kakkuihin (ja kesään) ihan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nanne! ❤ Mansikat onkin ihan parasta! Oon nyt vaan ihan ihmeissäni kun luulen etten saa itselleni mansikkakakkua synttärikakuksi 🤔 Kesä alkoi tänä vuonna niin ajoissa että Porissa ainakin mansikka-aika alkaa olla vähän ohi. Mustikoita jo myyvät! Käyköhän niin että mulla olis ekaa kertaa elämässä mansikkakakun sijasta mustikkakakku synttäreillä! 😮😄

      Poista
  2. Miten suloinen ja täytteet kuulostaa herkulta!

    VastaaPoista
  3. On kyllä upea kakku ja varmasti herkullinen! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan upea kakku!
    Ja ihania leivonnaisia täältä löytyy muutenkin. Jäänpä siis seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Tänne on kyllä kertynyt melko paljon reseptejä 🤣 Tervetuloa lukijaksi!

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊