Tarun Taikakakut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

MILJOONA KÄVIJÄMITTARISSA RIKKI JA ARVONTA!

Hei kaikki!
Nyt pyörähti kävijämittarissa MILJOONA rikki!
Sen kunniaksi laitan arvonnan pystyyn!

Tällä kertaa arvonnassa on pieni juju! Haluan nimittäin kysyä teiltä lukijoilta jotain. Palaute ja kommentit ovat blogin pitämisen suola ja niiden ansiosta tietää ettei täällä blogissa yksin höpöttele. Kävijämääristä päätellen ohjeillani leivotaan, mutta vain osa ihmisistä jättää siitä kommentin. Minulle blogin pitämisessä ihmisten kanssa kommunikointi on ollut todella tärkeää. Ja olenkin alusta asti pitänyt kiinni siitä, että vastaan jokaiseen kommenttiin jonka saan. Olen saanut näiden kahden vuoden aikana aivan ihania kommentteja lukijoilta, mutta myös niitä huonompia. Aina ei leivonnassa tietenkään kaikki mene niin kuin pitäisi ja yritänkin aina auttaa mahdollisuuksien mukaan. Olen myös oppinut todella paljon ihmisiltä jotka jakavat tietouttaan leivonnasta kommenttien kautta.
Tällä arvonnalla haluan myös kiittää kaikkia. Kiitos siis kaikille kävijöille, lukijoille ja kommenttien jättäjille! Olette kaikki todella tärkeitä! :)

Arvontaan voi siis osallistua kertomalla oletko kokeillut jotain reseptiäni ja mitä pidit siitä? Vai oletko saanut muuta hyötyä tai inspiraation täältä leivontaasi?

 Palkintona ovat nämä ihanat ja inspiroivat herkkujen pikkujättiläiset! 
Kaksi aivan pientä kirjaa täynnä mitä ihanampia reseptejä!

 Pikkukakut ja leivokset-kirjasta makupaloina mango-kookoskakku ja seljakakku.

 Kakkuktikkarit, macaronit ja muut pikkuleivonnaiset-kirjasta valitsin makupaloiksi mustikkavaahdolla täytetyt macaronit ja taikasauva-kakkutikkarit.

Arvonta alkaa heti ja kestää ensi viikon tiistaihin (keskiyöhön asti). 
Eli osallistumisaika on 2.3.-10.3.2015
Jos osallistut anonyyminä muista laittaa itsellesi jokin nimimerkki jolla erotut muista!

Onnea kaikille arvontaan!

Ps.Blogin ulkoasu hakee hetken uutta keväistä ulkomuotoaan :)

Terveisin Taru

139 kommenttia:

  1. Sinulla on tosi monipuolinen leivontablogi, ja plussaa aktiivisesta päivitystahdista. Alusta asti oot myös kommaillut muihin blogeihin, ja selkeesti innokas testailija leipuri. :) Vaikka mitä kokeiltavaa blogissasi olisikin, ja muutamia ohjeita mm. hyydykekakkuihin oonkin testannut, myös marjapiiarasreseptit (murupiiras) oon todennu hyväksi. Mukavaa kevään odotusta :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi :) Ihanaa, kun sinäkin olet alusta asti blogiani seurannut. Mukavaa kevään odotusta myös sinulle :)

      Poista
  2. Sulla on todella herkullinen blogi ja onnea paljon kävijämäärästä.Olen tehnyt ohjeillasi joitain juustokakkuja ja vinkannu kavereille sinun ohjeita:).
    Hyvää jatkoa blokkailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti :) Kiva kun on kokeiltavaa löytynyt! Sinä olet kommenteillasi minua usein ilahduttanut :) Ja kiitos samoin sinulle!

      Poista
  3. Kinderkakkkua olen tehnyt ja oli todella herkullista. Macaron-Leivoksia en ole koskaan tehnyt ja nyt päätin sun ohjeella kokeilla niitä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinderpiirakka onkin ihan omaa luokkaansa! ;) Macaron-leivokset ovat melko haastavia, siksi olenkin kerännyt siihen postaukseen linkkejä joissa kannattaa käydä hakemassa vinkkejä. Onnea kokeiluun Teija! :)

      Poista
  4. Lähes päivittäin luen ihanaa blogiasi. Olen leiponut ohjeillasi vaikka mitä, esimerkiksi Kinder-piirakkaa, porkkanamuffinsseja ja kahvikakkuja. Ylivoimaisesti paras blogi sinulla! :) T: AnuHoo. anu.salonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anu ja ihanaa, että olet viihtynyt täällä ja löytänyt kivoja ohjeitakin :)

      Poista
  5. Inspiraatiota saan joka kerta kun täällä vierailen! After Eight kakkua koristelen nykyään aina sulta oppimallani tavalla! ☺ Masaliisa resepti on yksi suosikkini tästä blogista. Seuraavaksi testaukseen menee mutakakku daim-kermalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! ♥ Tuo masaliisa on kyllä ihan klassikko ja ohje onkin minun mummilta kotoisin. Tiedä sitten kuinka vanha se oikeasti on, mutta on kyllä ihana perinneresepti johon ei kyllästy koskaan :) Tuo Mia Öhrnin mutakakku daimkermalla on maailman paras suklaapommi! Enkä yhtään liioittele ;D ...mutta toisaalta mulla on vielä kokeilematta se Snickers-piirakka...

      Poista
  6. Olen kyllä testannut sitä sun tätä sinun resepteistä . Juustokakkuresestisi ovat aivan ihania, Irish coffee kakku jäi eirtyisesti mieleen.
    Onnea kävijämäärästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tita! Minä itse niin tykkään noista juusto- ja hyydykekakuista :) Ja tuo Irish coffee-juustokakku onkin aivan ihanaa herkkua! Se on jäänyt ihan vakituiseksi kakuksi meidän suvun juhlissa :)

      Poista
  7. Tosi monipuolinen ja mukava blogi on Sinulla.Melkeinpä päivittäin kurkkaan blogiasi...onko mitään uutta. ONNEA kävijämäärästä! Olen leiponut mm. porkkanapiirakkaa ja sitruunarahkapiirakkaa. Molemmat tosi maukkaita ja meheviä. terveisin helios

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Helios :) Etpä ole huonoja reseptejä valinnut! Molemmat noista on aivan ihania ja juuri todella meheviä ;D

      Poista
  8. ai että on niin herkullisen/täydellisen näkösiä aina kaikki leipomukset! todellaki inspiroidun jokakerta!
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Elina, kiva kun tykkäät seurailla leipomuksiani :)

      Poista
  9. Vau olet saavuttanut huikean kävijämäärän! Onnea <3 Olen kokeillut montakin ohjettasi. Cake Popsit on tullut testattua useammalla eri resetillä. Kuvat on aivan ihania.<3 :) innolla jään aina odotteleen uusia reseptejä. lumikukka_90@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mukavaa, että olet viihtynyt! Cake popsit onkin lasten lemppareita! Ja kyllähän noita aikuisetkin syövät ;D

      Poista
  10. Harvakseltaan on tullut leivoskeltua, mutta kinderpiirakkaa ainakin olen tehnyt. Olihan se suun mukasta kyllä. Kuolaamassa kyllä tulee käytyä kun lukijana olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuolaamassa saa ehdottomasti käydä! Hih! ;D Kinderpiirakka taitaa olla tällä hetkellä Suomen suosituin, ainakin se on mulla suosituin ohje, eikä turhaan koska on kyllä hyvää ;)

      Poista
  11. Mahtavaa! Onnittelut nuin hiukeasta kävijämäärästä! :) Reseptisi ja kuvasi ovat todella hyviä ja houkuttelevia! Olen leiponut mm. kinderpiirakkaa ohjeellasi, joka oli todella hyvää! Tosin ehkä vähän liian makeaa minun makuuni, mutta kaikin puolin selkeä ja hyvä resepti! :)
    anna-tiuhti@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anna ♥ Kinderpiirakka muuntuukin helposti gluteenittomaksi eikä rakenne kärsi, päinvastoin se jopa paranee! ;) En tiedä varmaksi kenen ohje on alunperin... minä olen sen kopsannut Feetun blogista ja hänen blogistaan, kun peruuttelin linkkejä taaksepäin päädyin Älä tule paha kakku-blogiin (http://rukka.vuodatus.net/lue/2007/04/suklaapiirakka). Joka tapauksessa makeaa ja herkullista se on :)

      Poista
  12. Olen kokeillut kakkuohjeita ja hyvin on onnistunut. Onnea suuresta suosiosta. Täällä on kiva piipahtaa ja jos suunnittelen juhlia, tulen aina tänne ensin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla ja kiitos paljon! Olet tervetullut :)

      Poista
  13. Useimmiten tulee käytyä, kuin jätettyä kommenttia, vaikka itsekin tiedän, miten kommenttien saanti on parasta bloggaamisessa. Sitä vain on tullut niin laiskaksi... Viimeksi leivoin joulun alla niitä pitkoja, joihin täältä löytyi ohje. Niitä mihin tuli vaniljakreemistä ja marmeladista raidat keskelle. Tosi hyviä tuli, vaikkei vaniljakreemistä tullutkaan niin paksua koostumukseltaan kuin kuvassasi. Jostain syystä kreemi hetken päästä notkistui ja sitä oli vähän hankala pursotella, mutta makuun ei vaikuttanut. Aion tehdä toistekin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentit on kyllä parasta, eihän sitä muuten tiedä kuka käy ja onko ohjeista iloa kenellekään :) Ja samalla saattaa löytää samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa on mukava jutella. Ja kuinka paljon sitä on oppinut muilta bloggaajilta! Niinkuin sinultakin :) Hienoa, että pitkot maistuivat! Ne olivatkin hyviä! Liiankin hyviä... ;D

      Poista
  14. Kuivakakkuohjeita olen hyödyntänyt. Kakkukoristeiden teko ei minulta oikein onnistu mutta kiva katsella miten kekseliäitä juttuja löytyy.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet löytänyt kokeiltavaa Aila :) Katseleminen on myös kivaa vaikkei itse leipoisikaan paljoa, eikä sitä tiedä mitä kaikkea korvan taakse jää tulevaisuuden varalle :)

      Poista
  15. Vau, onnea mahtavista lukemista <3 Löysin blogisi vasta syksyllä ja sen jälkeen oon innokkaasti seurannut juttujasi. Testiin on päässyt jo ainakin porkkanamuffinssit, punaherukkatäyte kakkuun ja minidonitsit. Taatusti testaan muitakin juttuja, kunhan aika on sopiva!

    Mäkin oon nykyään aivan liian laiska kommentoimaan muiden juttuja. Lukemassa käyn usein, mutta siihen se jää. Yritän jatkossa parantaa tapani, sillä kommentit on aina kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anu ♥ Kiva oli, kun löysit tänne ja kerroitkin heti siitä :) Ei sitä tietenkään aina jaksa olla kommentoimassa, joskus mullakin on sellaisia vaiheita. Varsinkin alkuvuosi tuntuu olevan ihmisillä lepoaikaa ja blogeissa pidetään taukoja. Tammikuussa hiljenee aina selvästi. Kyllä sä mulle ainakin kivasti olet kommentteja jättänyt :) On ollut myös mukava kuulla, että jotain on tarttunut mukaan. Tuo punaherukkatäyte on yksi mun omista lemppareista! :)

      Poista
  16. Surffailen mielelläni kakkublogeissa ja yleensä testaan blogien suosikkireseptejä =). Tuo Kinder-piirakka on jotain taivaallista. Meillä lapsetkin aina pyytävät tekemään sitä =D. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinderpiirakka on kyllä varma valinta :) Meilläkin lapset rakastaa sitä!

      Poista
  17. Seuraan blogiasi ihan vakkariin ja varsinkin koristelutyylisi on aivan mieletön :)). Olen kokeillut mustikka-vadelmajuustokakun ohjettasi soveltaen ja tein kakun browniespohjalle. Täältä voit käydä katsomassa aikaansaannokseni: http://satsumawonderland.blogspot.fi/2014/11/hyvaa-isapaivaa.html
    Muutenkin kokeillessani jotain uutta, katson, miten sinä olet sen toteuttanut ja saan inspistä. Lopputulos ei ole vielä yhtä kaunis, mutta maistuva. Mistä olet hommannut ne reunakalvot irtopohjavuokiin? Itse käytän leivinpaperia ja lopputulos voi väliin olla piparireuna, kuten tuossa kakussa kävi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Satu :) Varmasti sopi hyvin tuo browniespohja noihin täytteisiin! Liian harvoin tulee tuota pohjaa käytettyä ja se on tosi hyvää :) Liivatteita käytän välillä kyllä ihan reilusti, kun tykkään vahvemmasta täytteestä. Joissakin ohjeissa taidan siitä mainitakin. Mutta jokainen laittakoon niin kuin itse tykkää niin saa sitten sellaisen kakun joka on omaan makuun :) Reunakalvot on ihan piirtoheitinkalvoa joita olen pituussuunnassa leikannut kahtia. Näitä suikaleita menee 26cm vuokaan kolme ja ovat mahtavan korkeita jos tekee korkeita kakkuja. Mutta ihan sellaista pidempää valmiskalvoa myy mm. Ullan Unelma (http://www.ullanunelma.fi/reunakalvotkakkunauhat). Kannattaa ehdottomasti käyttää tuollaista kalvoa! Sitten Pullahiireltä olen lukenut, että irtopohjavuoan reunan voi myös voidella öljyllä ja jauhottaa tomusokerilla. Näin reunan saa hienosti pois ja kakku pysyy siistinä. Kivoja leivontahetkiä sinulle Satu! :)

      Poista
  18. Jos laskuri on bloggerin oma, ei kyseessä ole kävijämäärä, vaan sivujen latauskerrat. Ihan eri asia kuin yksittäiset kävijät. Sivujen latauksia tulee paljon enemmän kuin varsinaisia kävijöitä. Yksittäiset kävijät näkee käyttämällä vaikka google analyticsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen näistä kaikista asioista ollut kyllä tietoinen alusta asti. Itse en ole asiaa ottanut noin kirjaimellisesti. Laskurin otsikoksi vaan on jäänyt "kävijöiden määrä". Muutin nyt laskurin nimen sopivammaksi ettei se häiritsisi enää ketään. Olipa kyseessä kävijälaskuri tai sivun latausten määrä, on lukema aivan huikea ja olen siitä erityisen onnellinen :D

      Poista
  19. Paljon onnea huikeasta kävijämäärästä! Viimeisimpänä olen kokeillut resepteistäsi porkkanamuffinsseja ja hyviä olivat.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia :D Nuo porkkanamuffinssit ovat mielestäni lähes täydellisiä! Olen pariinkin otteeseen niitä itse tehnyt. Ovat tosi meheviä ja maukkaita :)

      Poista
  20. En ole vielä leiponut mitään, mutta kaakomuffinseja ajattelin leipoa lapsen syntymäpäiville :) Vinkkejä olen saanut koristeluun.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaakaomuffinssit on Pullahiireltä napattu ohje. Ovat aivan ihania! :)

      Poista
  21. Wau! Onnittelut ensinnäkin upeasta blogista ja mielettömästä kävijämäärästä. Olen kokeillut aiemmin montaakin reseptiä, kaikki olleet yhtä hyviä ja toimineet upeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kakkuviikari :) Hienoa kuulla, että ohjeista on ollut iloa :)

      Poista
  22. Onnittelut hurjasta kävijämäärästä!;) Olen leiponut useasti ohjeillasi, viimeksi kokeilin juustoisia kauraporkkanasämpylöitä, täydellisiä!!:) <3 terv. Soile

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Soile :D Nuo sämpylät onkin hyviä, siksi ohje on ollut mulla 15 vuotta käytössä :)

      Poista
  23. Miljoona! Wautsi! Mulla on melekosesti matkaa sinne vielä. Olen kokeillut mm.kinder-piirakkaa ja sydämen surujen kakkua. Ja inspistä koristeluihin ja kokeiluihin on tullut rutkasti. Ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Ja kiitokset sinulle, kun kerroit silloin miten kinderpiirakka toimii gluteenittomana, siitä on ollut varmasti monelle hyötyä :)

      Poista
  24. Onnittelut hurjasta kävijämääristä, enkä yhtään ihmettele. Minäkin vierailen täällä lähes päivittäin kun blogisi on niin inspiroiva ja olen käyttänyt ohjetaisi, mutta kertonut kyllä silloin että olen ne blogistasi löytänyt. Myös inspistä hakenut usein. Minulla mTkaa tuohon vielä paljon, mutta olen myös todella kiitollinen kaikille lukijoilleni, joista sinäkin olet yksi. Nyt kohti toista miljoonaa, olethan jo hyvällä alulla. Ja mikä ollut kivaa että aina vastaat kommenttiini. Sylillinen halauksia myös.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Irma ♥ Ilman lukijoita tämä blogin pitäminen olisikin kyllä varsin tylsää. Sama sitten vaikkei blogia pitäisikään, olisi ainakin tosi yksinäistä touhua itsekseen täällä kirjoitella. Kiva kun teitä lukijoita on :)

      Poista
  25. Kinderpiirakkaa tullut paljon leivottua, helppoa ja hyvää. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Punaherukka-valkosuklaajuustokakkua, ja muitakin ohjeita on, mitä aikeissa kokeilla. Kiitos hyvästä blogista. :)
    JuttaJ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta :) Itse tykkäsin paljon tuosta punaherukka-valkosuklaajuustokakusta! Ihana makupari! Punaherukkaa saisi muutenkin enemmän käyttää leivonnassa :)

      Poista
  26. Valtavat onnittelu hurjasta kävijämäärästä! :) Olen kokeillut muutamia ohjeitasi ja erityisesti mieleeni on jäänyt ihanan pehmoinen ohje pellilliseen piirakkaa, aivan ihanaa! Kommentit ovat tosi arvokkaita, arvostan niitä itsekin paljon. Ja tunnusta heti, että vaikka käyn täällä usein aina kurkkimassa herkkuohjeitasi ja kauniiden kakkujesi kuvia, en valitettavasti ehdi aina kirjoittamaan mitään. Tuo on myös todella ihanaa, että jaksat vastailla lukemattomiin sinulle jätettyihin kommentteihin, ja aina yhtä iloisesti :) Kiitos ihanasta blogistasi ja jatka samaa rataa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Suklaapossu ♥ Tuo piirakka onkin tosi kivasti muunneltavissa lukemattomiin eri versioihin! :) Hyvä perinneresepti jonka olen äidiltä saanut. Sinulla on nyt ymmärrettävä elämän tilanne, ettei aikaa enää ole niin paljon kommentointiin ja muuhun, kyllä sen ymmärtää. Kiitos vielä ihanista sanoistasi ♥

      Poista
  27. Hei! Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kommentoin blogiasi, vaikka olenkin kyllä sitä jo pitkään seurannut. Erityisesti muistan leiponeeni reseptilläsi mehevää porkkanapiirakkaa - mehevä siitä kyllä tulikin! Tällä hetkellä myös monet muut reseptisi odottavat kirjanmerkkipalkissa kokeilemista! Kiitos inspiroivasta blogista, yritän jatkossa itsekin aktivoitua kommentoimisessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sara! Kiva, kun nyt tulit kommentoimaan :) Ai että tuo porkkanapiirakka on hyvää! Niin monesti olen sitä tehnyt! Se on myös yksi niistä harvoista leivonnaisista joita mieheni aina välillä oikein pyytää tekemään :) Kiitos paljon! ♥ Kommentoi ihmeessä :)

      Poista
  28. olen varmastikin jotain kokeillut, mutta en mä enää muista kun nappailen ohjeita sieltä sun täältä. Mutta kyllä täällä kokeiltavaa riittää :D

    VastaaPoista
  29. Viimeksi olen kokeillut ohjeellasi hasselpähkinämarenkeja. Puoli pellistä oli loistavia ja toinen puoli jäi vähän tahmeiksi - toisen kerran kokeilin kinuskikissan mariannemarenkeja, ( koska kaapissa oli puoli pussillista mariannerouhetta) ja tiesin kääntää pellin kertaalleen paiston aikana. Hasselpähkinä ei ole suosikkimakuni, mutta marengit tekivät kauppansa, paistoaika ohjeessa oli liian lyhyt uunilleni halusin näet kokonaan kuivia marenkeja. Ohjeesi perusteella rohkenin kokeilemaan, joskus teininä marengit eivät koskaan onnistuneet ja vähän olen niiden paistamista pelännyt. Saukkomartta@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uunit voi olla uskomattoman erilaisia! Jännä uuni sullakin, että toinen puoli paistuu eritavalla kuin toinen. Saa olla tarkkana kun paistaa pannukakkua tai pellillistä piirakkaa :) Itse käyn aina kokeilemassa, että onko marengit jo kuivia nostamalla yhtä. Se irtoaa helposti heti leivinpaperista jos se on kokonaan kuiva ja jos se on raaka se ei irtoa ja saattaa tuntua tahmealta ja pehmeältä. Noissa marengeissa on vielä tosi paljon erilaisia ohjeita, se oma lemppari on vaan kokeilemalla haettava. En itsekään ole aina tykännyt marenkien tekemisestä ja kyllä ne vieläkin joskus jännittää :)

      Poista
  30. Wau! Onnea! Huikea määrä katselukertoja/käyntejä, oli mitä oli! Enkä kyllä ihmettele yhtään. Blogisi on aivan ihana ja sieltä löytyy kaikkea laidasta laitaan. Ohjeistasi olen kokeillut esimerkiksi juuri tuota kinderpiirakkaa ja seuraavaksi kokeiluun menee suolaiset voitaikinasarvet tai jotkin kekseistäsi. Jatka samaa rataa, mitään ei tarvitse muuttaa, kaikki toimii loistavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiju ♥ Ihan mahtava lukema on kyllä taulussa! :D Munkin piti kokeilla niitä pullasarvia, mutta ei kai se haittaa jos niitä tekee laskiaisen jälkeen? ;D Vinkkinä, että jos tykkäät pähkinöistä niin hasselpähkinäkeksit on ihan taivaallisia! Liiankin hyviä... ;)

      Poista
    2. Ei se mitään haittaa, vaikka tekeekin laskiaisen jälkeen ;D
      Niin ja rakastan pähkinöitä! Tunnustanpa samantien, että juuri noita hasselpähkinäkeksejä suunnittelinkin :)

      Poista
  31. Kinderpiirakkaa mäkin olen kokeillut, hyvää oli! :-)
    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kiderpiirakka ohjettasi taisin käyttää kerran, muuten en ole vielä käyttänyt. Mutta ideoita kyllä on ja varmasti tulee kokeiltua tulevaisuudessa yhtä sun toista, kun täällä on sikana kaikkia hyvänkuulosia ja näkösiä leipomuksia! : D
    elina.kaipainen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä varmaan vielä jotain löydät kokeiltavaksi ;) Kiitos paljon :)

      Poista
  33. Hiljainen lukija ilmottautuu :) suolainenpiirakkasi ruispohjalla ja savukinkulla on noussut ihan suokkariksi! Niin maukasta :) viimemmäksi katselin ohjeitasi sokerimassalla kuorruttamiseen kun vkonloppuna leivoin ekaa kertaa sellaisen! Kirjanmerkeissä on mm. suklaiset cakepopsisi...todella inspiroiva blogi siis ja pidän siitä että kerrot tarkastikin vaiheita kuvien kera! Ehkä minäkin innostun joskus oman blogin laittamaan, into olis kova :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, että ilmottauduit! ;) Toi piirakka onkin ihanaa ja tykkään itse tosi paljon siitä pohjasta! Pistä ihmeessä oma blogi jos siltä tuntuu! Olen pitänyt blogia yli kaksi vuotta eikä vielä ainakaan ole alkanut kyllästyttämään. Ja ainahan homman voi lopettaa jos se ei oikealta tunnukaan. Kerro sitten jos innostut! :)

      Poista
  34. Onnea onnea lemppariblogilleni ♥ Minun ehkä olisi syytä luetella ne ohjeet, joita EN ole kokeillut... tulisi lyhempi lista! ;)
    Kakkupohjan leivonta on nykyään niin mieluisaa puuhaa ohjeellasi! Nimim. entinen lättyjen leipoja ;)
    Ja jaksat aina vastailla ja antaa vinkkiä, Kiitos siitä ♥
    Passionpyre odottaa vielä pakastimessa, hilloa löytyy Rauman Prismasta... joten ensi vkoloppuna testaan taas ohjettasi!
    Leipomisiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Kirsi ♥ Sinä oletkin ahkerasti kaikkea kokeillut :) On ollut kiva seurata ja tietää, että ohjeista on iloa toisille :) Tuo kakkupohjaohje onkin aivan ihana! Aina onnistuu ja tulee muhkea pohja. Tiedä kuinka monta munaa olen vuosien aikana säästänyt, kun munien tarvekin vähenee kun tuolla ohjeella tekee. Olenkin joskus naureskellut, että vaikka tekisin yhdestä munasta pohjan, siitä tulis kerrostalon kokoinen. 26cm vuoassa 6 munaa on maksimi ja toisilla mahtuu siihen kymmenenkin munaa! :D Ulla Svenskiä on ohjeesta kiittäminen! Mahtaakohan ne leipuri-kondiittori-koulussa opettaa pohjan noin...??? Onnea passion-juustokakun tekoon! Jään odottelemaan sun tuomiota siitä ;D

      Poista
  35. Vielä en ole ohjeitasi kokeillut, mutta tulin edellisen kommentoijan blogin kautta etsimään paljon kehuttua täytekakkupohjan ohjetta. Sitä meinaan tulevana viikonloppuna kokeilla! Olen kyllä muutamia kertoja törmännyt blogiisi ennenkin googlen kautta, mutta nyt liityin lukijaksi jotta en jää paitsi mistään ihanista luomuksistasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Raisa ja tervetuloa lukijaksi :) Kokeile ihmeessä sitä pohjaa, ohje vaikuttaa hankalammalta kuin mitä on! Ja pohjista tulee aina komiat ;) Minä liityin myös sulle lukijaksi ja linkitin :)

      Poista
  36. Onnea! Milloin vain tarvitsen jotain uutta ohjetta kokeiltavaksi/tarjottavaksi, takuuvarmalla sen tästä blogista löydän, joten iso kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leila :) Mahtavaa jos ajattelet noin ja olet hyviä ohjeita löytänyt, kiitos :)

      Poista
  37. Heippa! Olen leiponut ohjeellasi niitä täytettyjä pullapitkoja, mieskin tykkäsi ihan hirveesti! :D aina ois täälläkin niin paljon kaikkea kokeiltavaa, muttei niitä ehdi toteuttaa sitä tahtia kun blogiasi päivität ihanan näköisillä herkuilla ;)
    jennisole92@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni ja kiitos! :) Ne pitkot on kyllä hyviä ja oman maun mukaan voi valita marmeladin :)

      Poista
  38. Hei, Ainakin Vadelmakreemillä täytettyjä whoopie leivoksia olen tehnyt blogisi ohjeella ja maistuivat aivan ihanille. Kuvia ja tekstejä olen seurannut noin vuoden verran ja kovasti ihailen taitoasi :) minusta on erityisen mukavaa, että ohjeet on kirjoitettu mahdollisimman tarkasti ja vinkkejä onnitumisen takaamiseksi on myös mukana, kiitos siitä!

    -Anna J.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anna! Nuo vadelmakreemillä täytetyt whoopiet on melkeinpä parhaita whoopieta mitä olen tehnyt! Limetäytteiset oli kanssa sairaan hyviä! Kiitos :D

      Poista
  39. Vasta löysin blogisi, mutta varmasti tulee testattua useampaakin reseptiä, kirjanmerkkeihin menee!

    VastaaPoista
  40. Minä testasin amerikkalaisia pannukakkuja kerran, ja herkullisia tuli! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Moi! Oon seuraillu sun blogia nyt noin vuoden verran ja monet reseptit on tullut kokeiltua. Suurin osa kokeiluista onkin onnistunut hyvällä tuloksella ja hyviä on kaikki olleet :) Ensimmäisenä tulee mieleen mangojuustokakku joka sai monia kehuja! Kinder-piirakka on tietysti myös tehty moneen kertaan. Mun leivosten must try -lista kasvaa aina kun avaan sun blogin, joten kiitos sulle! Keep on going!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Emilii :) Mangojuustokakku on mietoutensa puolesta hyvä valinta, siitä tykkää varmaan ihan kaikki ;D Sama homma taitaa olla kinderpiirakassa. Kiitos itsellesi :)

      Poista
  42. Olen leiponut mm. jouluhalon, porkkanapiirakkaa ja hasselpähkinämarenkeja ohjeillasi. :) Jouluhalosta sanottiin, että "parasta mitä oot ikinä leiponut", eli hyvää oli! :D Porkkanapiirakka oli myös hyvää ja mehevää, mutta pähkinämarengit eivät olleet ihan makuuni. Muut joille niitä tarjosin, tykkäsivät kyllä. Tykkään blogistasi erityisesti sen monipuolisuuden, hyväntuulisuuden ja selkeiden ohjeiden takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liina, kiitos ihanasta kommentista :) Jouluhalko on kyllä hyvää ja varsinkin se täyte!

      Poista
  43. Pätkissuklaatäytekakkua olen testannut jo kahdesti, uppoaa parempiin suihin alta aikayksikön!
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Hei! Viimeksi tein täältä löytämälläni ohjeella joulun aikoihin luumu-kanelituorejuustokakkua, joka oli kyllä todella hyvää! Sen jälkeen kun "löysin" tämän blogisi niin olen säännöllisesti käynyt täällä katselemassa mitä ihanuuksia olet leiponut! Tykkään!!!!
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari! Ystäväni kehitteli tuon luumu-kanelijuustokakun ohjeen ja rakastuin siihen heti. Se on kyllä todella hyvää! :) Ihanaa, että tykkäät poikkeilla :D

      Poista
  45. Taru, olen varmasti tehnyt jotain ihanaa ohjeellasi, mutta en nyt millään satu muistamaan nimeltä, mitä olisin tehnyt. Ohjeesi ovat luotettavia ja blogisi yksi suosikeistani! Onnea jatkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hetken mietin niin muistin sen, teit nimittäin älyttömän kauniin vadelma-tummasuklaajuustokakun! Se oli tosi ihana :) Kiitos paljon Leena ja jaksamista sinne ♥

      Poista
  46. Tosi kiva blogi :) En muista tarkalleen, että olenko jotain tiettyä reseptiä kokeillut, mutta oon saanui paljon vinkkejä ja ideoita nimenomaan koristeluun !!

    lagexd@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. WAU, huikea kävijämäärä. Paljon onnea Taru! Tosin eipä tuo ihme ole, ihana blogihan sinulla on. Suklaapossun suklaakakkupohjan ohjeen löysin blogistasi, sitä olen ainakin tehnyt. Eipä tule sinulle yllätyksenä, että seuraan blogiasi ahkerasti, sen verran usein tulee myös kommentoitua tänne :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Raili :) Ihanaa, kun käyt ja kommentoit :D

      Poista
  48. Minä en lukijaksi ole liittynyt mutta aina kun tietokoneen avaan niin sinun blogiasi luen. Monia reseptejä olen kokeillut ja muutaman poiminut tarjoiltavaksi häihimme. Tosi kiva blogi ja ohjeet on helposti ymmärrettäviä ja selkeitä. Ja täällä ruoat/kakut yms. ovat aika tavallisia, hyvällä tavalla. En osaisi kuvitella itseäni lukemaan gourmet-blogeja :D
    Ihana arvonta ja aivan ihanat palkinnot! Toivottavasti osuu kohdalle :)

    juttamee@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta :) Luulen myös, että ihmiset tykkää, kun täällä on ihan tavallisia leipomuksia, kahvikakkuja ja piirakoita, sellaisia kotileivonnaisia. Ymmärsin heti mitä tarkoitit. Mukavaa kun tykkäät käydä täällä :)

      Poista
  49. Sulla on aivan ihana ja herkullinen blogi! Tämän reseptin olen ottanut talteen, mutten ole vielä tehnyt: http://taikakakut.blogspot.fi/2014/09/amerikkalaiset-kaura-suklaacookiesit.html Amerikkalaiset kaura-suklaacookiesit n.18-20 kpl

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jolana :) Nuo ovatkin hyviä! Ohje on otettu Wicked sweet kitchenistä.

      Poista
  50. Tuo on ihan miletöntä, että vastaat kaikkiin kommnetteihin! On hienoa, että jos jotain vaikka haluaa kysyä reseptistä niin saa vastauksen.

    tominna@windowslive.com

    VastaaPoista
  51. Alunperin kinderpiirakan myötä löysin sinut ja sen jälkeen viikottain käyn täällä kurkkimassa luomuksia :) vesi kielellä luen, mutta mihinkään en ole rekisteröitynyt.. Ohjeista tarkoitus kokeilla montaaki! Sulla on ihanan aktiivinen blogi :) ja tosiaan kiitos nopeista vastauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja :) Kinderpiirakka onkin suosituin ohje mun blogissa. Kiva, kun käyt täällä :)

      Poista
  52. Juuri tänään löysin blogiisi, kun etsin hyvää mustikkajuustokakun ohjetta ja parhaillaan hyvännäköinen ja varmasti myös hyvänmakuinen mustikkavalkosuklaajuustokakku tekeytyy nyt jääkaapissa:)! Ihanaa, että ohje oli juuri pieneen kakkuvuokaan, sopi hyvin meille! Tässä blogissa tulee varmasti vierailtua uudelleenkin. Hyvää viikonloppua:). T. Sari Tuulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari Tuulia! :) Ihanan kakun olet valinnut, toivottavasti maistuu :) Nuo pienet kakut onkin ihanan kokoisia, niistä saa pieni perhe pari kertaa herkutella. Tervetuloa uudelleen ja hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi! :)

      Poista
  53. Onnittelut suuresta kävijämäärästä! <3 Minä seuraan säännöllisesti blogiasi, mutta on pakko tunnustaa, etten MUISTA, olenko leiponut mitään juuri sinun ohjeellasi. Sen kyllä tiedän, että monia ohjeita haluaisin kokeilla, aika ei vain ole riittänyt. Sinulla ei ole blogissasi sellaisia liian erikoisia ohjeita, joten periaatteessa voisin tehdä milloin vain ohjeillasi herkkuja. Jatka samaan malliin! Osallistun mielelläni ihanien kirjojen arvontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pia <3 Ihanaa, kun olet viihtynyt täällä :)

      Poista
  54. Sulla on aivan ihana ja herkullinen blogi. Käyn aina säännöllisin välein kurkistamassa mitä uusia herkkuja olet leiponut, ja välillä saankin niistä ideoita omaan gluteenittomaan keittiöön. Joten kiitos kaikista ihanista ohjeista <3 jatka samaan malliin!!:) -Niisku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Niisku :) Esimerkiksi tuo kinderpiirakka on kyllä gluteenittomana melkein parempaa kuin tavallisena ;)

      Poista
  55. Onnea! Olen siinä mielessä aikamoinen poropeukalo, että leipoa en kovin hyvin osaa, mutta pyrin kovasti opettelemaan koko ajan :) Blogisi on toiminut tähän asti mukavana inspiraationa, ja jos voittaisin leipomiskirjan, uskaltaisin vihdoin ja viimein alkaa sotkemaan omaa keittiötäni :)
    Noora
    laukkanoora (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Vaikkei itse leivo niin ainahan voi käydä katselemassa muiden leipomuksia ;D

      Poista
  56. Paljon onnea, huikea määrä kävijöitä eikä ihme!
    Olen poiminut täältä useita reseptejä omaan vakiokäyttöön ja suositellut myös ystäville, kun ovat ohjeiden alkuperää kyselleet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Pussikarhu! Kiva kun olette tykänneet! :)

      Poista
  57. Onneksi olkoon millistä :)
    En ole koklannut reseptejä, mutta ihaillut kaikkea ihanaa blogissasi. Nyt kyllä tekisi mieli koklata tuota 7 min kakkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia Heidi! :) Mutta olethan sä kokeillut mun whoopieseja! Siitä on kyllä jo aikaa :) Tuota 7 minuutin kakkua suosittelen! Se on niin helppo ja herkullinen :)

      Poista
  58. Mielettömästi onnea huimasta kävijämäärästä! En ihmettele yhtään, sillä blogisi on todella inspriroiva. Kinderpiirakka ja porkkanamuffinssit ovat toistaiseksi suosikkejani. Hyvää kevättä ja ihania ohjeita jatkossakin odottaen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Erja :) Nuo molemmat leivonnaiset on kyllä ihania! Hyvää kevättä myös sinulle :)

      Poista
  59. Olen saanut uusia ideoita leivontaa blogistasi ja paria reseptia testannut. Kiva ja monipuolinen blogi.
    Kinderpiirakkaa on tarkoitus ensi viikolla leipoa, on niin houkuttelevan näköinen.
    sinilintu_@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kinderpiirakka vie mennessään ja moni tekee sitä aina uudestaan ja uudestaan ;D

      Poista
  60. Reseptejä on tullut kokeiltua useita ja löytyypä täältä myös oman reseptivihkon kestosuosikki Lime-mutamuffinssit. Whoopieseja tuli tehtyä aikanaan Tarun ohjeella p-a-l-j-o-n! Kuulun etuoikeutettuun joukkoon, joka pääsee usein maistelemaan Tarun taikoja myös livenä :) Tämän tiimoilta tulinkin nyt vakoilemaan Rukiisen Tarte Flambéen ohjetta. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ihanasta kommentista ♥ Nuo whoopiesit vei silloin alkuun kyllä ihan mennessään! Ne ovat niin kivasti muunneltavissa ja niin herkullisia :) Niissäkin muuten yksi parhaimmista oli limetäytteinen suklaawhoopie! Liekö limen ja suklaan yhdistelmässä jotain oikeaa... ;D Ja tuo sinulta saatu lime-mutakakkumuffinssien ohje on ihana! Niitäkään en ole aikoihin tehnyt!
      Kiva oli kuulla, että nuo Tarte flambéet onnistuivat! :)

      Poista
  61. Jee hyvä Taru! Oon kokeillu monia sun reseptejä ja seuraavina vuorossa olis banaanikääretorttu ja marenkikakku. Hyvin on aikasemmatkin leipomukset onnistuneet, vaikka en ookkaan mikään superleipuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ♥ Hyvät valinnat sulla! Tuo banaanikääretorttu on siitä ihana, ettei se ole liian makea vaan juuri sopivan makoisa herkku. Marenkikakkukin oli mukavaa vaihtelua täyte- ja juustokakuille :) Kotiväelle terveisiä! ♥

      Poista
  62. No ihan varmasti olen kokeillut moniakin reseptisiäsi. Kuvat kauniita ja reseptit selkeitä, Todella ihana blogi.

    VastaaPoista
  63. Moikka, en ole koskaan aikaisemmin kommentoinut, mutta leiponut olen kyllä sitäkin enemmän.. :) Kinderpiirakkaa viimeksi. hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Hippo hiiri :) Kinderpiirakka onkin hyvää, monivaiheinen, mutta sen arvoinen ;)

      Poista
  64. Heippa! Kiva arvonta! Ja ehdin vielä mukaan! :) Hurjan määrän olet saanut käyntejä! Ei voi muuta kuin ihmetellä! :) Itsellä käynnit ovat vain murto-osan siitä! Reseptejä on tullut kokeiltua, eniten varmaan on tullut tehtyä pellillinen suolaista piirakkaa. Onnistuu hyvin myös gluteenittomista jauhoista ja täytteitä voi vaihdella sen mukaan mitä jääkaapista löytyy! Kuvat macaronit näyttää herkullisilta! Nam! Mukava arvonnassa siis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sanna! Hyvin kerkesit :) Mulla on hyvä repertuaari "perusleivonnaisten" ohjeita joita ihmiset mielellään leipoo, eikä esimerkiksi pelkkiä täytekakkuja. Oliskohan siinä salaisuus ;)
      Tuo suolainen piirakka jota olet tehnyt, on kyllä mahtavaa muunneltavuutensa vuoksi. Ja täytteet on aina parhaat, koska ne laitetaan oman maun mukaan ;D

      Poista
  65. VOI VELJET! ;) Kun sokerihammasta alkaa kolottaa, niin löydän itseni aina täältä kuolaamasta! Hirmu paljon olen resepteilläsi ja avuillasi leiponut, iso kiitos niistä!! Viimeksi on tullut leivottua kinuskikeksejä (kahdesti). Ne on niiiiin ihania ja helppoja herkkuja!!!
    -Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija itsellesi ♥ Täällä saa ihan mielellään pyöriä ;D Nuo kinuskikeksit on niin jäänyt meille valikoimiin! Niin kuin kirjoitit, ihania ja helppoja herkkuja!

      Poista
  66. Paljon onnea hurjasta kävijämäärästä. Blogisi on vallan ihana ja tuotoksesi ovat ihan pro. Olen ohjeitasi käyttänyt monia. Jos en nyt ihan sellaisenaan, niin ainakin melkein. Makeita piirakoita ja suolaisia....muutaman hyytelökakku jemmassa ja ne tehään heti kun on syöjiä. Aina tarttuu jotain vinkkejä mukaan. Mukavaa on myös se, että puolin ja toisin vieraillaan kommentoiden toistemme blogeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmi :) Me ollaan kyllä kivasti kokeiltu toisiltamme ohjeita! Eikä loppua näy, mullakin on sulta korvan taakse laitettuna useampi ohje! :) Olen niin paljon oppinut sulta leivonnasta ja aina tietää, että puoleesi voi kääntyä jos on kysyttävää, kiitos sinulle siitä ♥

      Poista
  67. On kyllä tullut leivottua paljon sinun ohjeillasi, ja välillä niitä sekoitellen omiin. Ohjeet ovat tosi selkeitä ja tietenkin leipomukset hyvän makuisia. Täältä tulee katsottua ensimäisenä jos jotain on tarve tehdä. Keep going! <;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, kiva kun olet löytänyt ohjeita :) Harvemmin mitään huonoa on tullut tehtyä ja jos on niin niitä ei tänne kannata laittaakaan ;D

      Poista
  68. En ole vielä kokeillut näitä ihania ohjeitasi, käyn useasti ihailemassa ja inspiroitumassa. :)
    Jutta

    VastaaPoista
  69. Paljon Onnea sulle tosta kävijämäärästä! Ei se ole mikään ihme, että täällä blogissa lappaa porukkaa, sun leipomukset on vaan niin ihania. Sinä olet Taru mulle ihan valtava inspiraation lähde ja se täytekakkupohja, jota eniten käytän on sun blogistasi lähtöisin! Jatka vaan samaan malliin!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija ihanasta kommentista ♥ Mukavaa, kun tykkäät leipomuksistani :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊