Tarun Taikakakut

lauantai 2. marraskuuta 2013

Vadelmaviinerit

Moi!
Jälleen yksi nopea ja helppo leivonnainen voitaikinasta. Tällä kertaa tein pieniä vadelmaviinereitä. Leikkasin voitaikinalevyn kolmeen osaan ja pursottelin kreemit ja vadelmamarmeladit niiden keskelle. En voidellut näitä niin olivat siksi vielä nopeampia :) Käytin Milletti merkkistä vaniljakreemijauhetta ja näihin riitti kreemi joka oli tehty suhteella 1 dl vettä ja 1 dl vaniljakreemijauhetta, vatkattuna 5 minuuttia keskinopeudella.


Terveisin Taru

4 kommenttia:

 1. Tämä onkin kiva nopea leivonnainen. ja näyttää hyviltä. En kyllä käsitä miten ehdir leipoa noin paljon, koko ajan jotain ihanaa täällä! Onko pakastin täynnä herkkuja vai mihin nämä kaikki ihanuudet päätyvät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita, hyviä olivat :) Minulle on suotu ihana iso perhe ja ystäviä joita saan hemmotella leivonnaisillani :D

   Poista
 2. Mietin just, että minäkin voisin viedä vaikka töihin työkavereille välillä jotain leipomuksia. Kun aviomies on jo joskus sanonut sanoi, että "joko sä taas leivot", kun halusin kokeilla yhtä kakkua :) Töissä kyllä kelpaa melkein mikä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkavereille on myös kiva viedä leipomuksia :) Kun lähipiirissä on intohimoinen leipoja, ei tarvitse ihmisten kaupasta kauheasti mitään ostaa ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊