Tarun Taikakakut

torstai 14. marraskuuta 2013

Täytekakku Vadelmahillolla ja diplomaattikreemillä

Heips!
Vielä olisi viikonlopulta yksi kakku päivittämättä. Tämän kakun tein omalle isälleni isänpäivänä. Kakussa on 6 munan sokerikakkupohja ja kostutuksena maitoa. Välissä on vadelmahilloa jonka päälle murustelin jäisiä vadelmia raikkautta antamaan. Täytteenä on diplomaattikreemiä. Tein diplomaattikreemin tällä kertaa Milletin vaniljakreemijauheesta suhteella 1dl jauhetta + 2,5dl kylmää vettä, vatkataan 5 minuuttia ja annetaan hetken jääkaapissa tekeytyä. Tällä aikaa vatkasin 4dl kermaa ja sitten nämä kaksi yhdistetään. Tämä diplomaattikreemin määrä riitti mainiosti tähän 26cm kakkuun. Koristeeksi kirjoitin tummalla suklaalla onnittelut. Kukat ovat sokerimassaa.
Kakku oli todella hyvää :)Kuva kakusta ennen pursotuksia.

Terveisin Taru

10 kommenttia:

 1. Kaunis kakku ja ihanat täytteet.:) Tuota diplomaattikreemiä en ole (kai) vielä kokeillut. Se on varmasti tosi hyvä. Kokeilen kyllä ensi kerralla kakkua tehdessä näitä täytteitä! Täytekakun aihetta on ainakin ensi kuussa tulossa, kun oma isäni täyttää vuosia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Tämä on yksi suosikkitäytteistäni ja suosittelen kyllä kokeilemaan! Varsinkin vadelman kanssa tuo diplomaattikreemi sopii upeasti :)

   Poista
 2. Kaunis kakku jälleen kerran... ei ole vadelman voittanutta...vadelmafanin mieleipide tietenkin....mulle vadelma on The marja... jonkinlainen tarjottava pitäs huomiseksi tehä...vanhenen ite taas vuodella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi :) Mahtavan paljon onnea huomisen johdosta! :D
   Tarttisko sun tehdä jotain vadelmasta kun olet kerran sankari ja rakastat vadelmaa? Vaikka juustokakku? Tälläinen täytekakkukin varmasti maistuisi ;) Tämä diplomaattikreemikin kelpaa kaikille, se on juhlava, mutta kuitenkin perustäyte.

   Poista
 3. Ihanan näköinen kakku jälleen kerran ja ihan miljoonasti onnea kakkukisan voitosta, Olet kyllä ehdottomasti voittosi ansainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti onnitteluista ja kehuista Kaisa :D

   Poista
 4. Kaunis ja ihanat nuo suklaa kirjaimet. Onnea myöskin kakkukilpailun menestyksestä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Napsu :) Vapaalla kädellä kirjoitin tuon tekstin, käsi siinä meinasi alkaa tärisemään :)

   Poista
 5. Heips, mitä vadelmahilloa käytit jos saa udella, teitkö itse vai jotain kaupan hilloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henna! Saa udella, käytin kaupan hilloa ja sen päälle murskasin jäisiä vadelmia raikkautta tuomaan. Hilloa saa olla reilusti, että se maistuu. Ja voihan marjojakin laittaa paljon jos tykkää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi 😊