Tarun Taikakakut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Sydämen surujen kakku Marianne-rouheella

Moi!
Tein viikonloppuna kastamiseksi sydämen surujen kakun. Tällä kertaa maustoin sen marianne- ja hasselpähkinärouheella, molempia meni noin 1 dl. Mariannen maku oli melko mieto tuolla määrällä, ensi kerralla laitan enemmän. Koristeeksi sirottelin tomusokeria. Ohje löytyy blogistani täältä. Tämä on ihanan helppo ja herkullinen kakku! :)

Kakku on leikattu taas tuoreena ;D

Terveisin Taru

6 kommenttia:

  1. Olen aina kans tykäänyt tästä kausta ihan naturel versionakin...sinun lisähöystöt vaan parantavat kakkua. Mulla olis kans tarkotus tehä lähiaikoina sdämensurujen kakku...pitääpä kaivella ohje esille ja katsoa onko meillä erilaise tohjeet käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihanan simppeli ja herkullinen kakku. Mielenkiintoista kuulla onko ohjeissa eroa, luulen silti ettei ole. Tai ainakin tämä minun ohje on todella yleinen ja olen nähnyt paljon muuallakin. Tässä on kyllä se hyvä puoli, että kakkua voi maustaa vaikka miten! :)

      Poista
  2. Kuulostaa herkulliselle! Varsinkin kiireen keskellä helppo ja herkullinen leivonnainen on kiva juttu. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihanan mehevää kakkua ja paranee vaan vanhetessaan :) Helppokin tämä on kunhan ei tee taikinaa käsipelillä... siinä voi voimat loppua, on kyllä niin vahva taikina. Taikinakoukut tulee tässä tarpeeseen! ;D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät :) Lupaan, että on mehevää kakkua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊