Tarun Taikakakut

sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Amerikkalaiset suklaamuffinssit 12kpl

Moi!
Testasin joskus viime syksynä tälläisiä Fazerin suklaamuffinsseja. Olivat ihan kivoja ja suklaisia herkkuja 😊 Ohje on kopioitu Fazerin sivuilta.


Amerikkalaiset suklaamuffinssit 12 kpl:
100 g voita
2½ dl sokeria
2 munaa
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
100 g Fazer Taloussuklaarouhetta

Koristeluun:
Rouhittuna erilaisia suklaita 

Sekoita pehmeä rasva, sokeri, munat ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen rasvaseokseen. Lisää suklaarouhe taikinan joukkoon, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä. Sulata suklaa mikrossa ja valuta haarukalla tai lusikalla ohuita suklaajuovia muffinssien pinnalle. Ripottele halutessasi muffinsseille vielä rouhittua suklaata. 


Terveisin Taru

10 kommenttia:

  1. Nämä ovat muuten hyviä:) Voin sanoa kokemuksesta, sillä minulla on tuo resepti tallessa vuodelta "yks ja kaks" ja siitä olen tehnyt useammankin kerran muhkeita muffinseja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyviä 😃 Kiva kuulla että oot näitä monesti tehnyt 😊

      Poista
  2. Ihanalle näyttävät. Jollakin ohjeella olen minäkin tehnyt, mutta uudet kokeillut ohjeet ovat aina tervetulleita. Paistossa saa varmaan näissäkin olla tarkkana, ettei paista liian kuiviksi. Minäkin rupean taas ihan lähipäivinä päivittämään blogiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmi 😊 Joo nämä oli sen oloisia että helposti kuivuvat. Kiva kun palailet linjoille. Mukava nähdä mitä kaikkea keksit tehdä 😊

      Poista
  3. Hyvältä näyttää ja kuulostaa. Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 😊